- 18,515
- 16,838
- 113
Metin kendi göbeğinden kukuyu görmüyorsun gelmiş benim dudaklara laf atıyosunYamyam zeka
Metin kendi göbeğinden kukuyu görmüyorsun gelmiş benim dudaklara laf atıyosunYamyam zeka
Usdt short kaldıraç aç 50xbu KCEX mi ne bana 50 dolar bonus tanımlamış, bunu nasıl katlarız var mı taktik@egehandro sana güveniyorum 😅
Seç rastgele bir coin aç kaldiraci oldu bittibu KCEX mi ne bana 50 dolar bonus tanımlamış, bunu nasıl katlarız var mı taktik@egehandro sana güveniyorum 😅
Kanka 30 oran noldu 😁😁😎bu KCEX mi ne bana 50 dolar bonus tanımlamış, bunu nasıl katlarız var mı taktik@egehandro sana güveniyorum 😅
kanka birşeyler açıp kapadım kendimcede bakiye hep aynı gösteriyor ben anlamadım mk 😅 bonus tutarını cekemiyomusuz zatende bonustan kar elde edersen onu cekebiliyomusun, satış baremini nasıl belilicez ya da direkt short acıp bekliyomusun sadece kendimi satıyorUsdt short kaldıraç aç 50x
dur hatırlatma simdi onu 😅Kanka 30 oran noldu 😁😁😎
😎😎😁😁dur hatırlatma simdi onu 😅
Kaldıraç açıyorsun işte, yeşil olduğu zaman kafana uyan kârı seç, likitide olursan zaten en fazla bonusun gider.kanka birşeyler açıp kapadım kendimcede bakiye hep aynı gösteriyor ben anlamadım mk 😅 bonus tutarını cekemiyomusuz zatende bonustan kar elde edersen onu cekebiliyomusun, satış baremini nasıl belilicez ya da direkt short acıp bekliyomusun sadece kendimi satıyor
Bak şimdi o parayı önce vadelı kısmına atıcaksın sonra bıtcoıne gel shor aç yukardan 125x çak hayatını kurtarkanka birşeyler açıp kapadım kendimcede bakiye hep aynı gösteriyor ben anlamadım mk 😅 bonus tutarını cekemiyomusuz zatende bonustan kar elde edersen onu cekebiliyomusun, satış baremini nasıl belilicez ya da direkt short acıp bekliyomusun sadece kendimi satıyor
Ödül göbeği o puhahajaMetin kendi göbeğinden kukuyu görmüyorsun gelmiş benim dudaklara laf atıyosun
Bol şans aga vurdun bu sefer
Napiyosun maykocumBol şans aga vurdun bu sefer
Kapat diyorsun kanka işlemi direkt, onun kapanmasını beklersen 5 yıl da sürebilir@egehandro kanka bunu satarken nasil yapcaz simdi kendi otomatik mi sonuclancak biz mi satiyoz😅
Murat abim selamlar abi şu bets10 gurubu iade vermiş onu oynamaya çalışıyor😅Napiyosun maykocum
tamamdır hadi gazamız mübarek olsun kankam kazala bi 100 e falan katlanırsa bi 50 dolarda sana jestimizi yaparız adamsınKapat diyorsun kanka işlemi direkt, onun kapanmasını beklersen 5 yıl da sürebilir
Muro napti haber var miMurat abim selamlar abi şu bets10 gurubu iade vermiş onu oynamaya çalışıyor😅