- 3,396
- 2,433
- 113
Dünün dolandırıcıları bugünün kralları Türkiye'nin özeti aqq dünün fetöcüsü bugünün başkani🤣🤣🤣Haydaa ne dedim ben şimdi de laz uşağının konudan banlandım ki 🤣🤣 @Mrlbra
Dünün dolandırıcıları bugünün kralları Türkiye'nin özeti aqq dünün fetöcüsü bugünün başkani🤣🤣🤣Haydaa ne dedim ben şimdi de laz uşağının konudan banlandım ki 🤣🤣 @Mrlbra
Good morningGünaydın beyler
😎😎
ı'm sorry böylemi yazılıyordu dost😁Good morning
Dayım günaydın ke😎😎Günaydın kalkın sabah oldu
Tanıdığım üç dört tane borsada para tutan adamlar en az %70 zararla uyandı güne bir taraf artarken diğer taraf çöküyor, millet borsadan çıkıp altına dolara koşuyor resmen cehaletle savaşıyoruzŞaka bi yana %100 haklısın ama bizim millet mal anlamıyor alım gücü nedir hiç bilmediği için anlamıyor neyin ne olduğunu
Yess benden iyi ingilizcen 🤣ı'm sorry böylemi yazılıyordu dost😁
😁😁Yess benden iyi ingilizcen 🤣
Ne dedinHaydaa ne dedim ben şimdi de laz uşağının konudan banlandım ki 🤣🤣 @Mrlbra
750k zarar borsadaTanıdığım üç dört tane borsada para tutan adamlar en az %70 zararla uyandı güne bir taraf artarken diğer taraf çöküyor, millet borsadan çıkıp altına dolara koşuyor resmen cehaletle savaşıyoruz
Hangi kağıt750k zarar borsada
EreğliHangi kağıt
Valla ben sabahtan beri alkol çekiyorum çek ile temmuz ödemeli ₺ üzerinden meyhane için, çekemediğimi de kartı patlatıp çekecem çok ciddi bir maliyet zammı yolda şu an750k zarar borsada
Günaydın kader mahkumuGünaydın
Şaka gibi durumlarValla ben sabahtan beri alkol çekiyorum çek ile temmuz ödemeli ₺ üzerinden meyhane için, çekemediğimi de kartı patlatıp çekecem çok ciddi bir maliyet zammı yolda şu an
Bu çökmek değil kısıtlanmakYouTube de mi çöktü
Warp indirin herşey çalışıyor psikolojim kalmadı bunlar yüzündenBu çökmek değil kısıtlanmak
Buraya giriyoruz yeterWarp indirin herşey çalışıyor psikolojim kalmadı bunlar yüzünden