http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Blackpearl1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,396
2,433
113
Borsa şu an çok fena, altın 3500₺den 3800e çıktı bu sabah ortalık çok karışık kuyumcular ne alım yapıyor ne satım
Altın borsa beni ilgilendiren bi durum değil ben Euro ya bakarım 🤣🤣🤣 2 ay önce eniştem bi gazladı Borsaya yatır bişeyler dedi BIM le Tüpraş aldık 1 Ay geçti BIM biraz yükseldi sattırdım 1 2 hafta da Tüpraş bekledim yükselsin diye baktım düşmeye başladı zorla sattırdım enişteme BIM den gelen kar kadar zarar ettirdi yani fifty fifty çıktık borsadan dedim borsa boş iş baştaki lavuk osursa borsa çöküyor aqq 🤣🤣🤣 şimdi baktım dursa para aynı hisselerde para çöp olmuştu orda

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
Altın borsa beni ilgilendiren bi durum değil ben Euro ya bakarım 🤣🤣🤣 2 ay önce eniştem bi gazladı Borsaya yatır bişeyler dedi BIM le Tüpraş aldık 1 Ay geçti BIM biraz yükseldi sattırdım 1 2 hafta da Tüpraş bekledim yükselsin diye baktım düşmeye başladı zorla sattırdım enişteme BIM den gelen kar kadar zarar ettirdi yani fifty fifty çıktık borsadan dedim borsa boş iş baştaki lavuk osursa borsa çöküyor aqq 🤣🤣🤣 şimdi baktım dursa para aynı hisselerde para çöp olmuştu orda
Kanka bu seni beni değil bir milleti ilgilendiren bir mevzu aslında.
Dün aldığın peynir ile bugün aldığın peynir arasında %40 fark var ancak aynı zamanda senin alım gücünde bir o kadar azalmış yani paran değer kaybetmiş.

Yani bi taraf yükselirken bir taraf düşmüş ve aradaki fark kurtarmıyor 🤣

Blackpearl1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,396
2,433
113
Dün aldığın peynir ile bugün aldığın peynir arasında %40 fark var ancak aynı zamanda senin alım gücünde bir o kadar azalmış yani paran değer kaybetmiş.

Yok aga beni ilgilendirmiyor inanır mısın 3 sene önce aldığım tiramisu sadece 10 cent zamlandı burda 🤣🤣🤣🤣

Blackpearl1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,396
2,433
113

Şaka bi yana %100 haklısın ama bizim millet mal anlamıyor alım gücü nedir hiç bilmediği için anlamıyor neyin ne olduğunu