Tam şimdi etiket atıyodum sana suvatım konuda gördüm öldün sandım şu konuda yoksunBeyler cok boş yapiyosunuz insan bir dm yakar para atar
Tam şimdi etiket atıyodum sana suvatım konuda gördüm öldün sandım şu konuda yoksunBeyler cok boş yapiyosunuz insan bir dm yakar para atar
İşten 5te geldimBeyler cok boş yapiyosunuz insan bir dm yakar para atar
Calisiyom akTam şimdi etiket atıyodum sana suvatım konuda gördüm öldün sandım şu konuda yoksun
Aynen öttüren yok söktüren çokİşten 5te geldim
5 saattir konudayız dost
Tık yok
Losers konusu ne beklersin kaybedenler toplanmis isteİşten 5te geldim
5 saattir konudayız dost
Tık yok
@Mrlbra dediğin adam bugün 2.5₺ roll açtı şu konuda daha ne olacakBeyler cok boş yapiyosunuz insan bir dm yakar para atar
Olsun suvatım anı yaşa hayat kısa bak bize bizde işten çıktık burda mesai yapıyoz bedavaya hemdeCalisiyom ak
nabıyon taşı taşa mı vuruyon evde mızrakla muhabbet kuşumu avlıyonSosyal medyayı 2016da bıraktık
150 tl ooooooOlsun suvatım anı yaşa hayat kısa bak bize bizde işten çıktık burda mesai yapıyoz bedavaya hemde
Boş ve anlamsız geliyornabıyon taşı taşa mı vuruyon evde mızrakla muhabbet kuşumu avlıyon
Eve girdim tuborgu açıyorum bi dk@Mrlbra dediğin adam bugün 2.5₺ roll açtı şu konuda daha ne olacak
sabri ve osimhen gibi miBoş ve anlamsız geliyor
Toplam Katılımcı: 27150 tl oooooo
Hem iş güç birikti hem para laizm lanet bir durumdayim en iyisi işi azaltalimOlsun suvatım anı yaşa hayat kısa bak bize bizde işten çıktık burda mesai yapıyoz bedavaya hemde
gol attırmaya geliyim mi 😅sabri ve osimhen gibi mi
Paris formanı giydin mi kanka bende armani milano var gewsrdıkgsdkgol attırmaya geliyim mi 😅
metin reisi bekliyom beraber sinerji kurcaz 🤣Paris formanı giydin mi kanka bende armani milano var gewsrdıkgsdk
İşin içinde Metin varsa kulağını çek tahtaya vurmetin reisi bekliyom beraber sinerji kurcaz 🤣
fdsafdfsahdhfshfhfdhsh 🤣İşin içinde Metin varsa kulağını çek tahtaya vur