- 8,447
- 10,675
- 113
Aç puşt tutmazsa buradaki herkesin zararını karsılıcam 20k dağıtcam falan filan diyordu şimdi dalga geçiyor 1-2k için kredi mi çektin denyo lan buO nasıl bi talep ak 🤣
Aç puşt tutmazsa buradaki herkesin zararını karsılıcam 20k dağıtcam falan filan diyordu şimdi dalga geçiyor 1-2k için kredi mi çektin denyo lan buO nasıl bi talep ak 🤣
Jsjsjs dostlarımız sırtımızdan vurmadan biz kendimizi vuralımKendi kendini raporlayarak tarihe de geçtin goat be goat
Bu arada 2k kredi hangi banka veriyor bende bi talep olusturim2k çektim varsa 500 tl atsana
EnparaBu arada 2k kredi hangi banka veriyor bende bi talep olusturim
Cümlenin başında okurken gerildim sonra toparladınAç puşt tutmazsa buradaki herkesin zararını karsılıcam 20k dağıtcam falan filan diyordu şimdi dalga geçiyor 1-2k için kredi mi çektin denyo lan bu
Aç puşt tutmazsa buradaki herkesin zararını karsılıcam 20k dağıtcam falan filan diyordu şimdi dalga geçiyor 1-2k için kredi mi çektin denyo lan bu
[/QUOTE
Saygisizlik yapma biladel ben kimseyle dalga geçmiyorum
Bunun şerefine 1k kasa hedef 1.100 dağıtım 1 kişi 100 dimiJsjsjs dostlarımız sırtımızdan vurmadan biz kendimizi vuralım
Zeki çocuksun anladınBunun şerefine 1k kasa hedef 1.100 dağıtım 1 kişi 100 dimi
2 tane komik olmayan mesajına beğeni bırakıyorum şimdi dostBenden önce görüp espriyi yapıp 3 tepkime beğenimi çaldı bu gecede rüyalarıma girecek bu olay
Alla allaZeki çocuksun anladın
+50 beğeni roll başlar2 tane komik olmayan mesajına beğeni bırakıyorum şimdi dost
Karşılıklı beğeni
Beğeniye beğeni yapılır
Like Like Like follow me follow neyd o şarkı2 tane komik olmayan mesajına beğeni bırakıyorum şimdi dost
Karşılıklı beğeni
Beğeniye beğeni yapılır
Yalanını sjsjsj ben ibanfan atıyorum hep fix yokBu konu eskiden çok iyiydi be hey gidi günler az önce eski mesajlarıma baktım konuda duygulandım dm den fix at demiş bana malblrom fix kapandı uzun zamandır ötmüyor kan aglıyor
Ben attım la onuYalanını sjsjsj ben ibanfan atıyorum hep fix yok
Puahahaha yakalandık zeki cocuk pauahahaYalanını sjsjsj ben ibanfan atıyorum hep fix yok
@Barrios tan huy kaptın 🤣@heineken00 neyse ben roll açtıracak adamı gözüme kestirdim 🤣 kuponu tutarsa yapışırız 🤣
Ben kimseye fix at demem aw iban benim sen fix ten attıysan bilmem 🤣Ben attım la onu
Sinyal ölmez 🤣@Barrios tan huy kaptın 🤣