- 3,623
- 3,334
- 113
Metin o bence hep metin yokken yaziyor🤣Olum şu roxana mu neyse dalga geçmeyin artık yeter aw
Metin o bence hep metin yokken yaziyor🤣Olum şu roxana mu neyse dalga geçmeyin artık yeter aw
Bu türkçeyi ne zaman doğru yazıcak acaba sötkeme yeni bi dil icaat ediyorAllahtan sötkeme dedim
Boşverin bencede öyle ama belki saf biridir aw başımkza bela almayalım ahahMetin o bence hep metin yokken yaziyor🤣
Söyleme awBu türkçeyi ne zaman doğru yazıcak acaba sötkeme yeni bi dil icaat ediyor
İyi forumlar toprağım gecen güzel olsunBoşverin bencede öyle ama belki saf biridir aw başımkza bela almayalım ahah
1k paran gitmisti halbuki 1k için kredimi çektinLan yürü kredi çektim senin yüzünden
İyi geceler hemşerimİyi forumlar toprağım gecen güzel olsun
Aw ın açılımı nedir kardo söylede aydınlayak azSöyleme aw
Aynen banlanayımAw ın açılımı nedir kardo söylede aydınlayak az
Rexona Seni asla yarı yolda bırakmazOlum şu roxana mu neyse dalga geçmeyin artık yeter aw
Ben öyle bişey yaptırmam sana her daim arkandayım yanındayımAynen banlanayım
Benden önce görüp espriyi yapıp 3 tepkime beğenimi çaldı bu gecede rüyalarıma girecek bu olayRexona Seni asla yarı yolda bırakmaz
Sil benim için banlanma sen bize lazımsın pastam benimA....... K...... Hala anlamadıysan senin için banlanmayı yeğlerim
Bu alıntı 10 tepkime alırsa bir kişi rollBenden önce görüp espriyi yapıp 3 tepkime beğenimi çaldı bu gecede rüyalarıma girecek bu olay
2k çektim varsa 500 tl atsana1k paran gitmisti halbuki 1k için kredimi çektin
Silerken açıklmaya özür yazdımSil benim için banlanma sen bize lazımsın pastam benim
Benim üzerimden deneyler yapmak hani yasaktıBu alıntı 10 tepkime alırsa bir kişi roll
O nasıl bi talep ak 🤣2k varsa 500 tl atsana
Kendi kendini raporlayarak tarihe de geçtin goat be goatSilerken açıklmaya özür yazdım
Olsaydi yemin ederim verirdim ayip ediyorsun en kısa sürede olduğunda sana geri iade yapacam2k çektim varsa 500 tl atsana