- 8,447
- 10,675
- 113
Seni vurmak zorunda kalabilirim ama risk et bakalımAtıyom inşallah akraban değildir ak
Seni vurmak zorunda kalabilirim ama risk et bakalımAtıyom inşallah akraban değildir ak
AttımSeni vurmak zorunda kalabilirim ama risk et bakalım
Banka kredi vermiyor artık açamıyoruz paralı dostlarda edinemedik züğürt züğürtTamam güldük eğlendık yeter bu kadar şimdi biri roll açsın
hamzadan sonra ben vazgeçtim, çocuğun maç 10 numara gidiyordu mk, 20 kişi daha sonuclanmadan tebrik yazdı artık hangisi gudubetse tam sınırdan yattı 🤣Tamam güldük eğlendık yeter bu kadar şimdi biri roll açsın
Beyler bu @Calypso13 dağıtım vadiylen milleti kandırıyor sakin inanmayın bu arkadaşa artik puahhaBanane la sen bana at aw
Taksitler kaç tlBanka kredi vermiyor artık açamıyoruz paralı dostlarda edinemedik züğürt züğürt
su 30 oranı cevirebilirsem yaparız bi şekil sıkma canını kardom 😅Banka kredi vermiyor artık açamıyoruz paralı dostlarda edinemedik züğürt züğürt
Bugun büyük hissediyorum kupon yaparsan kesin gelecek bence guven kardeşine al kuponu yaslan arkana puahahamzadan sonra ben vazgeçtim, çocuğun maç 10 numara gidiyordu mk, 20 kişi daha sonuclanmadan tebrik yazdı artık hangisi gudubetse tam sınırdan yattı 🤣
Birak artik sinyali de bi rolling acBeyler bu @Calypso13 dağıtım vadiylen milleti kandırıyor sakin inanmayın bu arkadaşa artik puahha
kanka bi 30 oran gelsinde, onunda gelip gelmiceği şüpheli 😅Bugun büyük hissediyorum kupon yaparsan kesin gelecek bence guven kardeşine al kuponu yaslan arkana puaha
Üçlük geldikten sonra direk yüksek baremden almış suç hamzada. Ben tebrikler yazmadım ama forumda gudubet yok hepsi tertemiz çocuklar asdfhamzadan sonra ben vazgeçtim, çocuğun maç 10 numara gidiyordu mk, 20 kişi daha sonuclanmadan tebrik yazdı artık hangisi gudubetse tam sınırdan yattı 🤣
Sen kazan kanka para falan atma bana kanka beni egeyi butrayı falan bi teknede farklı 5 uyruktan kızların oldugu köpük partisine götür kafisu 30 oranı cevirebilirsem yaparız bi şekil sıkma canını kardom 😅
Tekneyi kızları ben ayarlarım siz ganimeti doldurunSen kazan kanka para falan atma bana kanka beni egeyi butrayı falan bi teknede farklı 5 uyruktan kızların oldugu köpük partisine götür kafi
Kanka beni mi arıyorsun roll yaptircakmissin bana geldimSende haklısın ahaba