Ben kimseden birşey istemiyorum bedava bonus istiyorumYazmıyor aq ya harbiden kızsın yada başka bişey kız gibi konuşuyon bak @egehandro sana kılıf alır
Ben kimseden birşey istemiyorum bedava bonus istiyorumYazmıyor aq ya harbiden kızsın yada başka bişey kız gibi konuşuyon bak @egehandro sana kılıf alır
yapay zekaya zexy bi kız resmi yaptır, profil resmine koy senin kılıf işi tamam olur 2 güneKızım ben profilimde yazıyormu
Tamam ben sana bedava BONUS ayarlarım kolay 🤣Ben kimseden birşey istemiyorum bedava bonus istiyorum
Merhaba dostum demek beni tanidigin günden beri sana sans getiriyormuşumeywahhhh geldi benim adam 🤣
Kral bize bi 500 gelecekti normalde aylar asırlar geçti ne oldu o para harbi
Kızsan ayarlarız ya iban at 🤣Ben kimseden birşey istemiyorum bedava bonus istiyorum
10 dk ne 2 günü beb bi kredi başvurusu yapıp geliyorumyapay zekaya zexy bi kız resmi yaptır, profil resmine koy senin kılıf işi tamam olur 2 güne
Çok çok teşekkür ederim sana gerçekten çok ama çok teşekkür ederimTamam ben sana bedava BONUS ayarlarım kolay 🤣
Beyler alooo beylerKılıf derken şapkadan mi bahsedıyon dost
Patladım amkfjdjsjjsjsjsjsjjsjsjsjjsKılıf derken şapkadan mi bahsedıyon dost
Nickinin sonunda 01 var söyle konum atsınKızsan ayarlarız ya iban at 🤣
AlooooPatladım amkfjdjsjjsjsjsjsjjsjsjsjjs
Bende kızım merhaba arkadaşlar kulaklık alıcam 160 tlKızsan ayarlarız ya iban at 🤣
Bende kızım 3000 tl yeterliKızsan ayarlarız ya iban at 🤣
Dm atNe zaman vericeksin bedava bonus hangi sitede var
Kız değildir ya bu gelince metin gidiyo olum anlamadınız mı halaNickinin sonunda 01 var söyle konum atsın
Bunun tadı yokBende kızım 3000 tl yeterli
Nasıl atıcam