- 3,623
- 3,334
- 113
bak o da doğru kanka 🤣Kanka bide olmazsa olmazın 30 oran 😁😁😁
bak o da doğru kanka 🤣Kanka bide olmazsa olmazın 30 oran 😁😁😁
36.5 & oje demesini mi bekliyorsun beşinci boyut salihHadi lan ordan tam bir vizyonsuzsun
170 tl istediğim kılıf çok güzel bizim telefoncuda satılıyorKendi halimi bırakıp sana üzülcem ne kadar bu kılıf
Bir yerden kesilince olmuyor iştahsız olduğun bir güne denk gelirisen anlayacaksın paranın değersiz olduğunuvalla şimdi vizyonsuz diyen çıkacak, hadi len ordan diyen çıkacak falan falanda, vallahi milyondolarımda olsa hayatta zevk alacağım belli başlı şeyler değişmez. Sigara & nescafe, mangal & rakı, bira & pizza gibi
Defol lan ossuruqHadi lan ordan tam bir vizyonsuzsun
Taktiği veriyorum;170 tl istediğim kılıf çok güzel bizim telefoncuda satılıyor
Yanmadı ibanDefol lan ossuruq
Kız mısın erkek mi170 tl istediğim kılıf çok güzel bizim telefoncuda satılıyor
Benimde yanmadıYanmadı iban
36.5 & oje demesini mi bekliyorsun beşinci boyut salih
@navy70 dağıtıyorSlm abiler dağıtım varmi
eywahhhh geldi benim adam 🤣Slm abiler dağıtım varmi
Yeriz36.5 & oje demesini mi bekliyorsun beşinci boyut salih
Kızım ben profilimde yazıyormuKız mısın erkek mi
Kredi çek bişey yap hadi
:/valla şimdi vizyonsuz diyen çıkacak, hadi len ordan diyen çıkacak falan falanda, vallahi milyondolarımda olsa hayatta zevk alacağım belli başlı şeyler değişmez. Sigara & nescafe, mangal & rakı, bira & pizza gibi
Yazmıyor aq ya harbiden kızsın yada başka bişey kız gibi konuşuyon bak @egehandro sana kılıf alırKızım ben profilimde yazıyormu
Benimde bi arkadaş vardı, göçmen kaçakçılığından yattı 5 ay, bir de veresiye kaçırmış kuru kuruya yattı.Ben büyük bir hata yaptım akbank hesabımı gittim internetten sattım bana haftalık 7.000 tl verecektiler ama vermediler gittim 6 ay hapishanede yattım ve 220.000 tl ceza yedim ben yasak olduğunu bilmiyordum