Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Roxana01

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
50
37
18
valla şimdi vizyonsuz diyen çıkacak, hadi len ordan diyen çıkacak falan falanda, vallahi milyondolarımda olsa hayatta zevk alacağım belli başlı şeyler değişmez. Sigara & nescafe, mangal & rakı, bira & pizza gibi
Bir yerden kesilince olmuyor iştahsız olduğun bir güne denk gelirisen anlayacaksın paranın değersiz olduğunu

Roxana01

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
50
37
18
Ben büyük bir hata yaptım akbank hesabımı gittim internetten sattım bana haftalık 7.000 tl verecektiler ama vermediler gittim 6 ay hapishanede yattım ve 220.000 tl ceza yedim ben yasak olduğunu bilmiyordum

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
Ben büyük bir hata yaptım akbank hesabımı gittim internetten sattım bana haftalık 7.000 tl verecektiler ama vermediler gittim 6 ay hapishanede yattım ve 220.000 tl ceza yedim ben yasak olduğunu bilmiyordum
Benimde bi arkadaş vardı, göçmen kaçakçılığından yattı 5 ay, bir de veresiye kaçırmış kuru kuruya yattı.
Ula adam zaten kaçıyo niye veresiye yapıyon ak, sende parayı almadan niye veriyon 🤣