- 3,623
- 3,334
- 113
benim bildiğim metin reis 2.5k dan aşağısı için iban yollamaz 🤣@Metings1905 25 tl kazandın iban yolla
benim bildiğim metin reis 2.5k dan aşağısı için iban yollamaz 🤣@Metings1905 25 tl kazandın iban yolla
25 i siteye atmaya kalksan 3 tl banka kesiyor zaten 🤣benim bildiğim metin reis 2.5k dan aşağısı için iban yollamaz 🤣
Dur lâ elım ayagım bosaldı heycandan@Metings1905 25 tl kazandın iban yolla
1x payco ile min yatırım 10 tl 😌25 i siteye atmaya kalksan 3 tl banka kesiyor zaten 🤣
Ben zamanında 5 TLyi 273 tl yaptim sigara 35 tl iken 25 1000 tl de olur yeterki metinin kafası bassın25 i siteye atmaya kalksan 3 tl banka kesiyor zaten 🤣
@Metings1905 metinim ne diyor bu kafa bassın massınBen zamanında 5 TLyi 273 tl yaptim sigara 35 tl iken 25 1000 tl de olur yeterki metinin kafası bassın
2 tane kafa var hangısı sorsana@Metings1905 metinim ne diyor bu kafa bassın massın
Ver gazı aq kesin rusya ukrayna savaşıda senin yüzünden çıkmıştır Putini gazladın herhalde@Metings1905 metinim ne diyor bu kafa bassın massın
Allah seni napmasın 🤣Tamam kar @ngu nun kalan senin
2 milyon 49 bin mi bastın ben mi yanlis görüyorumTamam kar @ngu nun kalan senin
SjJsjsjsAllah seni napmasın 🤣
YakısıeTamam kar @ngu nun kalan senin
Şimdi asıl bastığını at yoksa sahte kupondan ban yicenSjJsjsjs
Aynı kupona şimdi 2 bastım yedirmeye çalışıyorumYakısıe
Bak bak yalandan kalan bi küsüratı basmış onu ayrı gösteriyor 🤣🤣🤣Tamam kar @ngu nun kalan senin
İlk kupon lazım bızeAynı kupona şimdi 2 bastım yedirmeye çalışıyorum
Makina paslanmışÇekimi iptal edip bastim kesin gelmeli tutarsa 25 tl yollarim kardeş payi
Ekli dosyayı görüntüle 749575
Açık kupon 1 diyor aq 🤣 başka kupon ılsa bir yazar mı ayrıca kupon oynama saatine bak 🤣Bak bak yalandan kalan bi küsüratı basmış onu ayrı gösteriyor 🤣🤣🤣