- 18,515
- 16,838
- 113
Sağol broben çevirebilirsem metin reise roll açtıracam adak adadım, yanına egeyi seni falan birkaç kişiyi daha ekleriz knk maksat adak yerini bulsun 🤣
Sağol broben çevirebilirsem metin reise roll açtıracam adak adadım, yanına egeyi seni falan birkaç kişiyi daha ekleriz knk maksat adak yerini bulsun 🤣
Izmarıt kuyruguSizin saf hangisi ön saf mı
Oo güzel yakışırIzmarıt kuyrugu
Patır patır nerde bastım aq ayrıca senin safına gelmedim konu sahibi @Mrlbra onun safına geldim 🤣🤣Lan patır patır basarken selam vermiyorsun kuponlar gelınce Hollanda Hollanda dıyodun bızım saflara gelmıssın 😀😀
Savunmanı avukatın yapsınPatır patır nerde bastım aq ayrıca senin safına gelmedim konu sahibi @Mrlbra onun safına geldim 🤣🤣
Nasıl ama patır patır muıben şahidim @Blackpearl1903 en son buz hokeyi oynuyordu 🤣
Benim avukatım yok tayyiple davalik olduğumda avukata ihtiyacım yoktu şimdi niye olsun 🤣🤣Savunmanı avukatın yapsın
Hee bılıyorum dedım bak kayarsın oynama sımdı kaymış gelmıs burayaben şahidim @Blackpearl1903 en son buz hokeyi oynuyordu 🤣
Yok çatır çutur 🤣🤣🤣Nasıl ama patır patır muı
O zaman ayrıYok çatır çutur 🤣🤣🤣
Beni kaydıran Gs oldu ama hokey değilHee bılıyorum dedım bak kayarsın oynama sımdı kaymış gelmıs buraya
Aynen kupon gelınce kanka dedım ben burdayım hosgeldın demıstınValla ben en son bir bozdur kafan rahat olsun dediydim onu hatırlıyom, metin reis bozdurma bozulmaz demişti, kupon gelmişti yanlış hatırlamıyorsam. Buz hokeyinden de hiç anlamam bi el atmadığımız o kaldı o da eksik kalsın 😅
Normal buz hokeyi değil e buz hokeyi bValla ben en son bir bozdur kafan rahat olsun dediydim onu hatırlıyom, metin reis bozdurma bozulmaz demişti, kupon gelmişti yanlış hatırlamıyorsam. Buz hokeyinden de hiç anlamam bi el atmadığımız o kaldı o da eksik kalsın 😅
Benim hastalığım kazanamamak değil aga parayı çekememek kazanmaktan yana sorun yok 🤣🤣🤣Hee bılıyorum dedım bak kayarsın oynama sımdı kaymış gelmıs buraya
Şimdi de sen mi bize hoşgeldin diyonAynen kupon gelınce kanka dedım ben burdayım hosgeldın demıstın
Yok laa normal e-hokey oynamamNormal buz hokeyi değil e buz hokeyi b
Golbet aradı sımdı 500 bonus 2500 5000 arası cekımŞimdi de sen mi bize hoşgeldin diyon
Golbet aradı sımdı 500 bonus 2500 5000 arası cekım