- 30,367
- 22,286
- 113
Yenı hesabı ne 😀Kanka cidden hesabı kapattı o boşa etiket atma😀
Yenı hesabı ne 😀Kanka cidden hesabı kapattı o boşa etiket atma😀
Hayro işte 🤣Yenı hesabı ne 😀
BingoooHayro işte 🤣
O kadar liste yaptı ahkam kesti vs gondermedimiBingooo
Gönderdi ya fazlasıyla bile inanO kadar liste yaptı ahkam kesti vs gondermedimi
Gönderdi herkeseO kadar liste yaptı ahkam kesti vs gondermedimi
Gonderdı konu para degıl reıs adamla muhabbetımız vardı ben ben yedım geldım adam tavırlı anlamadımO kadar liste yaptı ahkam kesti vs gondermedimi
Belki para bazı şeyleri değiştiriyordurGonderdı konu para degıl reıs adamla muhabbetımız vardı ben ben yedım geldım adam tavırlı anlamadım
Kanka nabtin yokmu yeni kupon 😁para huzur getirmez, sağlık daha önemli 😌
akşamı bekliyom kanka 30 oran gelirse yapcaz birşeyler bakalım 🤣Kanka nabtin yokmu yeni kupon 😁
Aman dün bide migrenin tuttu aman kankaaakşamı bekliyom kanka 30 oran gelirse yapcaz birşeyler bakalım 🤣
bugunde yokluyor birazda düne göre iyi çok şükür kanka, akşama kadar dinleniyim, 30 oran gelirse sakin kafa yılanlarız bakarım 🤣 ama birdaha bonus konusu açmıycam baba yaw cevrim bitmiyor aw 😅 milletide kitliyoz bosu bosuna konuya, ya da açarsamda çevrim %60 %70 teyken açarım daha aksiyonlu olur 🤣🤣Aman dün bide migrenin tuttu aman kankaa
Aynen ağa çevrimler seni kanser ediyor😁😁bugunde yokluyor birazda düne göre iyi çok şükür kanka, akşama kadar dinleniyim, 30 oran gelirse sakin kafa yılanlarız bakarım 🤣 ama birdaha bonus konusu açmıycam baba yaw cevrim bitmiyor aw 😅 milletide kitliyoz bosu bosuna konuya, ya da açarsamda çevrim %60 %70 teyken açarım daha aksiyonlu olur 🤣🤣
la sorma geçen ne güzel bütün gece çevirmişim artık %70 %80 lere yaslandı çevrim, hani bi tur daha atsam çekçez parayı, çin baskete girdim mafettiler bütün emeğimi yaw, girmeycemm girmeycemmmm deyip her seferinde düşüyorum aynı tufaya, daha bu çinlilerden bir hayır görmedim 😅Aynen ağa çevrimler seni kanser ediyor😁😁
Sorma kanka çekik gözlüler goremiyorki önünü 😁😁😁la sorma geçen ne güzel bütün gece çevirmişim artık %70 %80 lere yaslandı çevrim, hani bi tur daha atsam çekçez parayı, çin baskete girdim mafettiler bütün emeğimi yaw, girmeycemm girmeycemmmm deyip her seferinde düşüyorum aynı tufaya, daha bu çinlilerden bir hayır görmedim 😅
çinlilere güven olmaz diye kuponlardan birine voleybol koyduydum, ona da set kazanır dedik, 19 16 dan seti vermiş kaşarlar. Merak edip sonradan baktım o set hariç bütün setleri kazanmışlar 🤣Sorma kanka çekik gözlüler goremiyorki önünü 😁😁😁
70 80e gelince 100bit dice oyna bakiyenden yemeden çevrim biter 🤣🤣la sorma geçen ne güzel bütün gece çevirmişim artık %70 %80 lere yaslandı çevrim, hani bi tur daha atsam çekçez parayı, çin baskete girdim mafettiler bütün emeğimi yaw, girmeycemm girmeycemmmm deyip her seferinde düşüyorum aynı tufaya, daha bu çinlilerden bir hayır görmedim 😅