Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
para huzur getirmez, sağlık daha önemli 😌

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
Aman dün bide migrenin tuttu aman kankaa
bugunde yokluyor birazda düne göre iyi çok şükür kanka, akşama kadar dinleniyim, 30 oran gelirse sakin kafa yılanlarız bakarım 🤣 ama birdaha bonus konusu açmıycam baba yaw cevrim bitmiyor aw 😅 milletide kitliyoz bosu bosuna konuya, ya da açarsamda çevrim %60 %70 teyken açarım daha aksiyonlu olur 🤣🤣

Mayko78

Duran emmi geldi diyi verin kızım...😎😎
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,421
14,803
113
bugunde yokluyor birazda düne göre iyi çok şükür kanka, akşama kadar dinleniyim, 30 oran gelirse sakin kafa yılanlarız bakarım 🤣 ama birdaha bonus konusu açmıycam baba yaw cevrim bitmiyor aw 😅 milletide kitliyoz bosu bosuna konuya, ya da açarsamda çevrim %60 %70 teyken açarım daha aksiyonlu olur 🤣🤣
Aynen ağa çevrimler seni kanser ediyor😁😁

• Haha
Tepkiler: ngu

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
Aynen ağa çevrimler seni kanser ediyor😁😁
la sorma geçen ne güzel bütün gece çevirmişim artık %70 %80 lere yaslandı çevrim, hani bi tur daha atsam çekçez parayı, çin baskete girdim mafettiler bütün emeğimi yaw, girmeycemm girmeycemmmm deyip her seferinde düşüyorum aynı tufaya, daha bu çinlilerden bir hayır görmedim 😅

Mayko78

Duran emmi geldi diyi verin kızım...😎😎
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,421
14,803
113
la sorma geçen ne güzel bütün gece çevirmişim artık %70 %80 lere yaslandı çevrim, hani bi tur daha atsam çekçez parayı, çin baskete girdim mafettiler bütün emeğimi yaw, girmeycemm girmeycemmmm deyip her seferinde düşüyorum aynı tufaya, daha bu çinlilerden bir hayır görmedim 😅
Sorma kanka çekik gözlüler goremiyorki önünü 😁😁😁

• Haha
Tepkiler: ngu

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
Sorma kanka çekik gözlüler goremiyorki önünü 😁😁😁
çinlilere güven olmaz diye kuponlardan birine voleybol koyduydum, ona da set kazanır dedik, 19 16 dan seti vermiş kaşarlar. Merak edip sonradan baktım o set hariç bütün setleri kazanmışlar 🤣

Blackpearl1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,396
2,433
113
70 80e gelince 100bit dice oyna bakiyenden yemeden çevrim biter 🤣🤣