Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
Beni alakadar etmez o aq benim yaptığım yer %98 muhafazakar iç anadolunun göbeği
Tamam işte bana uymuyor, sana da uymaz inşallah almamışsındır, zaten basit mantıkla sana bunu satacak çoban mal değil işi bu, kurban öncesi kurbanlık hayvan satabilmek için sağlık bakanlığından onay alman lazım hayvan başına, aşı ve küpeli olmak zorundalar bunun hayvan başına maliyeti zaten 12-13K 🤣

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Tamam işte bana uymuyor, sana da uymaz inşallah almamışsındır, zaten basit mantıkla sana bunu satacak çoban mal değil işi bu, kurban öncesi kurbanlık hayvan satabilmek için sağlık bakanlığından onay alman lazım hayvan başına, aşı ve küpeli olmak zorundalar bunun hayvan başına maliyeti zaten 12-13K 🤣
36 yıldır babam bu işi yapıyor büyük baş hayvan al sat bende o parayı onun içine kattım 2 katı olarak dönecek kanka bana işi öğretme yok küpe yok diş 🤣

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
36 yıldır babam bu işi yapıyor büyük baş hayvan al sat bende o parayı onun içine kattım 2 katı olarak dönecek kanka bana işi öğretme yok küpe yok diş 🤣
Olum tamam işte baban çobanmış 🤣 ben işe para katlamak için girenlerin patlayacağını anlatmak için uyarıda bulundum 🤣

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
akşam 30 oranı çevirirsem yarın metin reise roll

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,632
12,903
113
Bizim burda adam evinin önünde satıyor kurbanda ne onayı ne küpesi. Biraz sıkışırsa odanın içinde bile satabilir