- 33,995
- 9,129
- 113
Hocam size de lazım olduysa biz yok olduk demektirAcilll para lazım acill
Hocam size de lazım olduysa biz yok olduk demektirAcilll para lazım acill
20 tane yumurtali pide fitreni gönder artık zamn kalmadiHani nerde lütfen söyle
Bizde fındık pide var olur mu20 tane yumurtali pide fitreni gönder artık zamn kalmadi
Niye biraderim ben tefeci miyim her an para olsun bendeHocam size de lazım olduysa biz yok olduk demektir
40 tane sat ondanBizde fındık pide var olur mu
Kafa zehir 🤣40 tane sat ondan
Tamam işte bana uymuyor, sana da uymaz inşallah almamışsındır, zaten basit mantıkla sana bunu satacak çoban mal değil işi bu, kurban öncesi kurbanlık hayvan satabilmek için sağlık bakanlığından onay alman lazım hayvan başına, aşı ve küpeli olmak zorundalar bunun hayvan başına maliyeti zaten 12-13K 🤣Beni alakadar etmez o aq benim yaptığım yer %98 muhafazakar iç anadolunun göbeği
bilmem siz çok paralı birine benziyorsunuzNiye biraderim ben tefeci miyim her an para olsun bende
Evet Pp ye bakınca öyle görünebilirbilmem siz çok paralı birine benziyorsunuz
36 yıldır babam bu işi yapıyor büyük baş hayvan al sat bende o parayı onun içine kattım 2 katı olarak dönecek kanka bana işi öğretme yok küpe yok diş 🤣Tamam işte bana uymuyor, sana da uymaz inşallah almamışsındır, zaten basit mantıkla sana bunu satacak çoban mal değil işi bu, kurban öncesi kurbanlık hayvan satabilmek için sağlık bakanlığından onay alman lazım hayvan başına, aşı ve küpeli olmak zorundalar bunun hayvan başına maliyeti zaten 12-13K 🤣
Olum tamam işte baban çobanmış 🤣 ben işe para katlamak için girenlerin patlayacağını anlatmak için uyarıda bulundum 🤣36 yıldır babam bu işi yapıyor büyük baş hayvan al sat bende o parayı onun içine kattım 2 katı olarak dönecek kanka bana işi öğretme yok küpe yok diş 🤣
Daha çok olsun şdşdşşdşdşEvet Pp ye bakınca öyle görünebilir
50₺ at geç onaakşam 30 oranı çevirirsem yarın metin reise roll
Aq cahili Çoban hayvan besleyip çoğaltıp onu büyütene denir 🤣 sosyete buOlum tamam işte baban çobanmış 🤣 ben işe para katlamak için girenlerin patlayacağını anlatmak için uyarıda bulundum 🤣
Çoban işte uğraşma akAq cahili Çoban hayvan besleyip çoğaltıp onu büyütene denir 🤣 sosyete bu
Bizim burda adam evinin önünde satıyor kurbanda ne onayı ne küpesi. Biraz sıkışırsa odanın içinde bile satabilirTamam işte bana uymuyor, sana da uymaz inşallah almamışsındır, zaten basit mantıkla sana bunu satacak çoban mal değil işi bu, kurban öncesi kurbanlık hayvan satabilmek için sağlık bakanlığından onay alman lazım hayvan başına, aşı ve küpeli olmak zorundalar bunun hayvan başına maliyeti zaten 12-13K 🤣
Hoşbulduk kankam ben kankanAha en değerli dostum geldi
Kanka ben medeniyetin göbeğinde yaşadığım için bizde biraz denetim çok 🤣Bizim burda adam evinin önünde satıyor kurbanda ne onayı ne küpesi. Biraz sıkışırsa odanın içinde bile satabilir