- 22,450
- 23,112
- 113
Yaşalanıyor oda senin gibi25i derken,,Emekli mi oldun gardasim)
Daha bu yaz seni everecektik
Yaşalanıyor oda senin gibi25i derken,,Emekli mi oldun gardasim)
Daha bu yaz seni everecektik
Yaww sen 1.adımdan ileri gidemiyon zaten 😅😅😅Ben hiç yapmadım siragelsin artık çayı demliyek d
OssuruqYaşalanıyor oda senin gibi
Sıra sendeYaşalanıyor oda senin gibi
Hayırdır kanka geçmiş olsunEmniyetteyim ben şimdi çıkacam 15-20 dk sonra yaparmm
Olsun kayıp ile cekeriz bizdeYaww sen 1.adımdan ileri gidemiyon zaten 😅😅😅
dayı bunlar teşkilat güven olmaz aman diyimHer türlü çay var diyorsun yani...tşkler
15tl kayıpla mı çekican 😅😅
Bi şey yok la birisini biraz hırpaladım 4’den beri uğraştırıyolar oturuyom odada öyle, biraz önce ifade verdim çıkarım şimdiHayırdır kanka geçmiş olsun
Baro dan beleş avukat talep edeydinBi şey yok la birisini biraz hırpaladım 4’den beri uğraştırıyolar oturuyom odada öyle, biraz önce ifade verdim çıkarım şimdi
Senin bu ayın 25leri de hiç gelemiyor aqq nedense hep varlar ama hiç gelmiyorlar🤣🤣Ben sana 25 inde yaptırırım ufak bunlar teşkilat olmuş😂
Bana var sana mı var 😂Senin bu ayın 25leri de hiç gelemiyor aqq nedense hep varlar ama hiç gelmiyorlar🤣🤣
Ahahaha hani lideri sendindayı bunlar teşkilat güven olmaz aman diyim
Kes cevap verme 🤣🤣🤣🖕🖕🖕Bana var sana mı var 😂
pansiyonda kalıyorum dolapta sadece salça var ve kuru ekmek var artık forum hayatıma bu repliklerle devam edicemAhahaha hani lideri sendin
Ben ne zaman yapayım kanka abdest aldım@Calypso13 sende yap kanka
Çete elemanlarını ifşa etmiş lider kendini niye ifşa etsin arka planda devam 😅Ahahaha hani lideri sendin
Bi de 1560 tl telefon faturası yarın kapancakpansiyonda kalıyorum dolapta sadece salça var ve kuru ekmek var artık forum hayatıma bu repliklerle devam edicem