- 22,394
- 11,656
- 113
Süresiz yemiş aynen laO süresiz büyük ihtimalle
Süresiz yemiş aynen laO süresiz büyük ihtimalle
O çok ağır konuşmış sanırım ama ya normal ban yemiş sonra multi ile gelip saha da abartmışSüresiz yemiş aynen la
O muydu gerçektenO çok ağır konuşmış sanırım ama ya normal ban yemiş sonra multi ile gelip saha da abartmış
Dayı geceleri kaos kopuyor zaten anlamadım gittiO çok ağır konuşmış sanırım ama ya normal ban yemiş sonra multi ile gelip saha da abartmış
Bana sor hakanım bana sor o tabi puhahahO muydu gerçekten
EvetO muydu gerçekten
Dün normalde o kadar ban olmazdı başkan sınırlıydı millette abarttıDayı geceleri kaos kopuyor zaten anlamadım gitti
Bide abi abi diyordu bana ,😁😁
Adamm haklı yaww ben okudum yazılanların hepsinide, fazla bile sabretmiş. Millet hesap sorar gibi yardırmışDün normalde o kadar ban olmazdı başkan sınırlıydı millette abarttı
Ordan anlamaliydim 😁😁Bide abi abi diyordu bana ,😁😁
Nerden bulacağız ki dostO degilde tigranin destegi herkese cewap veren onu bana bulana 5 bin vericem yarim saat doverim o ikigi oyle boyle degil
Dayı miti sokuyorum devreye 5 k hayırlı olsunO degilde tigranin destegi herkese cewap veren onu bana bulana 5 bin vericem yarim saat doverim o ikigi oyle boyle degil
Bulun onuNerden bulacağız ki dost
Sadece sövmek için mi çözüm için mi arıyonO degilde tigranin destegi herkese cewap veren onu bana bulana 5 bin vericem yarim saat doverim o ikigi oyle boyle degil
ne dövülür o biliyon mu terapiiiiiBulun onu
Müsait değiller 🥺🥺Bulun onu
Dayı bulmak için elemanlar para lazım diyor nasıl yapalım puhahahahBulun onu
Metin ban mi yedi laO süresiz büyük ihtimalle