- 22,435
- 23,079
- 113
Bizim orda s.... G.... Çare yok derler kısacaSana mi aitti dost bu laf
Çok duyduk
Bizim orda s.... G.... Çare yok derler kısacaSana mi aitti dost bu laf
Çok duyduk
PauajahahHakanıda alın savunmayı dörtleyin dost
Hakanın katılmadoğı bi o kaldı zayen ajansHakanıda alın savunmayı dörtleyin dost
AlındımHakanın katılmadoğı bi o kaldı zayen ajans
Çok iyiBenim için daha iyi bu sefer ben 500 vermiyor ı'm 500 alıyorum ters çekiliş
100 spinden pazarlık başladı 300₺ nakitte anlaştıkm🤣500 atsın seri 300 ne
Osimhenin parasi en son isteyecegim para ak 1 yil boyunca pansiyon parasini öderiz sonraDost osimhen parayı vurmuş diyorlar kaç gündür kupon atıyor 1000 lik
Bu iyiydi valla 😁😁😁😁Osimhenin parasi en son isteyecegim para ak 1 yil boyunca pansiyon parasini öderiz sonra
Sabah küfür ettim çocuğaOsimhenin parasi en son isteyecegim para ak 1 yil boyunca pansiyon parasini öderiz sonra
Halada atıyor takip edenlerede bişey vermiyor kupon kazanınca daimon won deyip kapatıyir başka konu açıyorOsimhenin parasi en son isteyecegim para ak 1 yil boyunca pansiyon parasini öderiz sonra
Niye kiSabah küfür ettim çocuğa
Niye laSabah küfür ettim çocuğa
+1 katılıyorum, ulan adam bi hafta oncesine kadar hergun kanka soyle boyle diye mesaj atiyordu mk, bugun gecen bi konusunda sans diledim, her gun kanka diye kendi dm atan adam dost yazmaya basladi birdenOsimhenin parasi en son isteyecegim para ak 1 yil boyunca pansiyon parasini öderiz sonra
3 5 güne görürüzHalada atıyor takip edenlerede bişey vermiyor kupon kazanınca daimon won deyip kapatıyir başka konu açıyor
Dayan yazmış bu konuya bende dalga geçiyoe sandım aw 🤣 ağır küfür ettim yanliş anlamışım çocuk benim kuponu takip ediyormuşNiye ki
Dünkü konudaki mesajindan sonra en sondan 2. De sensin dost+1 katılıyorum, ulan adam bi hafta oncesine kadar hergun kanka soyle boyle diye mesaj atiyordu mk, bugun gecen bi konusunda sans diledim, her gun kanka diye kendi dm atan adam dost yazmaya basladi birden
Püskürdüm 😁😁😁Dayan yazmış bu konuya bende dalga geçiyoe sandım aw 🤣 ağır küfür ettim yanliş anlamışım çocuk benim kuponu takip ediyormuş
Sonra neden kğfğr ettin ki falan dedi 500₺ attı sağolsun barıştıkPüskürdüm 😁😁😁
Para insanı bozar dost+1 katılıyorum, ulan adam bi hafta oncesine kadar hergun kanka soyle boyle diye mesaj atiyordu mk, bugun gecen bi konusunda sans diledim, her gun kanka diye kendi dm atan adam dost yazmaya basladi birden
Neden yanlis birsey mi söyledim?Dünkü konudaki mesajindan sonra en sondan 2. De sensin dost