- 3,623
- 3,334
- 113
valla ben onu bilmemde benim piskolojim gayet güzel inanıyorum, akşama şov yapacam insKaybetme psikolojisine girdik beyler artık ne desek yatarbiraz soluklanmak lazım
valla ben onu bilmemde benim piskolojim gayet güzel inanıyorum, akşama şov yapacam insKaybetme psikolojisine girdik beyler artık ne desek yatarbiraz soluklanmak lazım
EvetRamazan diye işler mi düştü ak bilmecemi bu
İronik oldu dimi pardon gsjgsdjkgsBu konu da kaybetmezdik kolay kolay
La bir kayip bonusu vardi sabah benimde uyandigimda onunla az gittikte bu gelmediyse daha hic bisey olmaz puahaBenimki jest bonusu idi 🤣 yatırım değil
olm ne polyanna çıktın lan kanka senvalla ben onu bilmemde benim piskolojim gayet güzel inanıyorum, akşama şov yapacam ins![]()
Sen böyle konustukça kaybediyoruz dünden beri aq 🤣valla ben onu bilmemde benim piskolojim gayet güzel inanıyorum, akşama şov yapacam ins![]()
Akşam çoğu kişi jojo turnuva kazanacam ümidi ile bertaraf ediyor kötü düşünceleri yarında holi artemis var pazartesi sendrom başlarvalla ben onu bilmemde benim piskolojim gayet güzel inanıyorum, akşama şov yapacam ins![]()
Ağlama totemi en iyisi motivasyonu skmolm ne polyanna çıktın lan kanka senhergün motivasyon fullllll
Olmaz bir şey aç oradan iki bira tertemiz olursun
en büyük kazığı NBA dan yiyorsun hep, inatla sevmeye devam ediyorsunLa bir kayip bonusu vardi sabah benimde uyandigimda onunla az gittikte bu gelmediyse daha hic bisey olmaz puaha
Mesaide içemeyşzOlmaz bir şey aç oradan iki bira tertemiz olursun
kanka kaybım yokki deneme bonusuyla falan buluyom parayı, katlarsam 100 200 tl den katlamış oluyorum, ordan kaybetmekte koymuyo zaten 😅olm ne polyanna çıktın lan kanka senhergün motivasyon fullllll
Yine oyuncu bahsi mi oynamış butra kardeşim pyhahahaen büyük kazığı NBA dan yiyorsun hep, inatla sevmeye devam ediyorsun
Demek ki eve gidince içeceksin fark etmez geç olur güç olmazMesaide içemeyşz
Nbade kaybim yoktur dostum fazlasiyla kazancim var 1 tane kupon geldi mi 5 günü kurtariyoz zaten ki üst üste cok tutturmuslugum varen büyük kazığı NBA dan yiyorsun hep, inatla sevmeye devam ediyorsun
Doncic puhahahahhaNbade kaybim yoktur dostum fazlasiyla kazancim var 1 tane kupon geldi mi 5 günü kurtariyoz zaten ki üst üste cok tutturmuslugum var
Onu almiyozda ak 2 takim 110 atar dedigimiz mac 127 109 bittiYine oyuncu bahsi mi oynamış butra kardeşim pyhahaha
kanka doğrudur da yanlış anlama sadece merakımdan soruyorum, gece parayı nasıl kaybettin?Nbade kaybim yoktur dostum fazlasiyla kazancim var 1 tane kupon geldi mi 5 günü kurtariyoz zaten ki üst üste cok tutturmuslugum var
dün 3.per 5.07 kala üst aldım 7 sayı cıktı bu james harden denen öküze yıldız diyeninde ...Nbade kaybim yoktur dostum fazlasiyla kazancim var 1 tane kupon geldi mi 5 günü kurtariyoz zaten ki üst üste cok tutturmuslugum var
Senden hariç kimsede olamaz zaten bu durum kainatın düzenine aykırıOnu almiyozda ak 2 takim 110 atar dedigimiz mac 127 109 bitti