- 22,435
- 23,079
- 113
Keşke seninki gelseydi benimki yatsayduEkli dosyayı görüntüle 740755
Sayemde gelldi ha
Keşke seninki gelseydi benimki yatsayduEkli dosyayı görüntüle 740755
Sayemde gelldi ha
Kötülük kavramı neye göre olduğuna göre değişir fırıncı kardeşim.Kötü senden
La bunlara ne alsam yatirirlar istisnasiz altval üst üst al alt hic şasmiyor puahhaKeşke seninki gelseydi benimki yatsaydu
3-4 neden varKötülük kavramı neye göre olduğuna göre değişir fırıncı kardeşim.
Benimki jest bonusu idi 🤣 yatırım değilLa bunlara ne alsam yatirirlar istisnasiz altval üst üst al alt hic şasmiyor puahha
Sıralamada en önde hangisi ise onu paylaş sen3-4 neden var
Senin jest bonusu 4 haneli olduğu için sorun yok butra kendini feda etti pyhahahBenimki jest bonusu idi 🤣 yatırım değil
Para aşk seks içki kumar işSıralamada en önde hangisi ise onu paylaş sen
Kızın biri yazmış sizi tanıyorum ne kadar yüce gönüllü oldıpunuU biliyorum ben size bunu eklersem sizde yine yatırım yaparsınız falan dedi aq 🤣 bende gamze sen misin dedim kıza yok ben deniz diyorSenin jest bonusu 4 haneli olduğu için sorun yok butra kendini feda etti pyhahah
6 neden saydın. En başa parayı koydun siktir et çek bir kredi düzelirsinPara aşk seks içki kumar iş
oooo günaydın kardom, günün güzel olsun insEy musluman mümin kardeşlerim bırakın bu işleri
Adam geldi bi dk konudan çıkın özel bir şey konuscasEy musluman mümin kardeşlerim bırakın bu işleri
Haftasonu6 neden saydın. En başa parayı koydun siktir et çek bir kredi düzelirsin
Tersten başla6 neden saydın. En başa parayı koydun siktir et çek bir kredi düzelirsin
Harbi yavEy musluman mümin kardeşlerim bırakın bu işleri
Sana her kız gamzeyi çağırıştırıyor 🤣Kızın biri yazmış sizi tanıyorum ne kadar yüce gönüllü oldıpunuU biliyorum ben size bunu eklersem sizde yine yatırım yaparsınız falan dedi aq 🤣 bende gamze sen misin dedim kıza yok ben deniz diyor
Kaybetme psikolojisine girdik beyler artık ne desek yatarHarbi yav
Ramazan diye işler mi düştü ak bilmecemi buTersten başla
Bu konu da kaybetmezdik kolay kolayKaybetme psikolojisine girdik beyler artık ne desek yatarbiraz soluklanmak lazım