- 22,435
- 23,079
- 113
Geçmiş olsunGerçekten öyle geçen ilk yaır 1.5 üst maçın oranı 3.20 gittim 10.000 bastım 32000 yakaladım site bi çevrim istedi 32 k yı 1.30 a attım para yine yalan oldu daha bitti ya çevrimli site
Geçmiş olsunGerçekten öyle geçen ilk yaır 1.5 üst maçın oranı 3.20 gittim 10.000 bastım 32000 yakaladım site bi çevrim istedi 32 k yı 1.30 a attım para yine yalan oldu daha bitti ya çevrimli site
O kadar ağladık awk çıkarıp 20k atsana olm @butragueno şuna bişey söyle kankaGeçmiş olsun
Lan ben senden istiyorum aq önce ben istedimO kadar ağladık awk çıkarıp 20k atsana olm @butragueno şuna bişey söyle kanka
@butragueno dan aldım 1k sırw sende seriO kadar ağladık awk çıkarıp 20k atsana olm @butragueno şuna bişey söyle kanka
Kankam biraz beklersen ziraat kardeşten bi kredi başvurusunda bulundum gözüm açar açmaz olumlu döndükleri an ibanında gsdkgds@butragueno dan aldım 1k sırw sende seri
Aynen jsjsjsj tabi efenimKankam biraz beklersen ziraat kardeşten bi kredi başvurusunda bulundum gözüm açar açmaz olumlu döndükleri an ibanında gsdkgds
Kanka tüm forumda kredin var konu açıp iban bıraksan 10 dk sonra 30k olması lazım ibanında gkskgskgskgsdAynen jsjsjsj tabi efenim
4 kişiden başka kimseden almam 🤣 amk 4üde benden fakirKanka tüm forumda kredin var konu açıp iban bıraksan 10 dk sonra 30k olması lazım ibanında gkskgskgskgsd
Pazara bi 107bin var alacağım bakalımKanka tüm forumda kredin var konu açıp iban bıraksan 10 dk sonra 30k olması lazım ibanında gkskgskgskgsd
Merhaba ben zengın nasılsınıs fakirler4 kişiden başka kimseden almam 🤣 amk 4üde benden fakir
27 bin tl ye hemen tahsilatçılık yapayım kanka komisyonlaPazara bi 107bin var alacağım bakalım
Çok iyiyiz zenginim dedin buraya niye uğradkn aq 5k zarara girdin an itibarıylaMerhaba ben zengın nasılsınıs fakirler
evet senin ben gibi dostların deneme bonusundan 50-100k lara çıkan adamlar yoksa fakfakir grsokdğokgsk4 kişiden başka kimseden almam 🤣 amk 4üde benden fakir
Gönlümden bahsettım puahahÇok iyiyiz zenginim dedin buraya niye uğradkn aq 5k zarara girdin an itibarıyla
Öyle birşey değil aq 🤣 babamdan alcam 13 martta da vadede ki paranın günü doluyor karı alırım ordan da27 bin tl ye hemen tahsilatçılık yapayım kanka komisyonla
Gönül para etmiyor soryyGönlümden bahsettım puahah
Ulan her maç ilk yarı gol oluyor ben oynayınca neden 0 0 bıtıyor amkGönül para etmiyor soryy
Çünki sen oynadınUlan her maç ilk yarı gol oluyor ben oynayınca neden 0 0 bıtıyor amk
Al da koparayım olm seni tüm forum nasiplendi senden en yakın dostun ben faydalanamıyorum senden faydanalanmam lazım ruhunden bedeninden cebinden kankamÖyle birşey değil aq 🤣 babamdan alcam 13 martta da vadede ki paranın günü doluyor karı alırım ordan da