- 31,233
- 23,014
- 113
Gene ilk yarı
Ekli dosyalar
-
460.7 KB Görüntüleme: 8
-
304 KB Görüntüleme: 8
Yarın akşama 6 tane maç lazım Min 1.30 oranlı hepsi Birbirinden farklı maçlae olmalı ama tek tek basılacakAl da koparayım olm seni tüm forum nasiplendi senden en yakın dostun ben faydalanamıyorum senden faydanalanmam lazım ruhunden bedeninden cebinden kankam
Kazanan kupon atın kardeşimGene ilk yarı
Bülten kalabalık bulamıyorsan el arabasınds patates sat bırak kumarıYarın akşama 6 tane maç lazım Min 1.30 oranlı hepsi Birbirinden farklı maçlae olmalı ama tek tek basılacak
Ciddili mi ona göre cumartesiyesana 6 değil 8 tane 1.30 yine çıkarırımYarın akşama 6 tane maç lazım Min 1.30 oranlı hepsi Birbirinden farklı maçlae olmalı ama tek tek basılacak
Ben futbol pek ilgi alanım değil daha iyi olanlar var fikir alışverişi iyidirBülten kalabalık bulamıyorsan el arabasınds patates sat bırak kumarı
Ciddili tümbet bonusu var onu alcam yüksektenCiddili mi ona göre cumartesiyesana 6 değil 8 tane 1.30 yine çıkarırım
Arsenal formda üst yazBen futbol pek ilgi alanım değil daha iyi olanlar var fikir alışverişi iyidir
İban yazıyorumArsenal formda üst yaz
tumbet bonusu %kaç veriyor ki bu haftaCiddili tümbet bonusu var onu alcam yüksekten
Tümbetli olma günü bonusu bu kanka kişiyr özel%100tumbet bonusu %kaç veriyor ki bu hafta
300k lık çevrim yapacaztumbet bonusu %kaç veriyor ki bu hafta
Tamam ben sana dm sen 6 maç yazıcam cumartesi 6 dan sonra ve pazar gününü kapsayanTümbetli olma günü bonusu bu kanka kişiyr özel%100
Aynen tamamdırTamam ben sana dm sen 6 maç yazıcam cumartesi 6 dan sonra ve pazar gününü kapsayan
Seçimler henüz sonuçlanmadı İzmir'in sandıklarının henüz %95 i açıldıKazandik mi
Seni bekliyoruz valla Öz kardeşimKazandik mi
Terk etme sandığı suatım masaya vuracakSeçimler henüz sonuçlanmadı İzmir'in sandıklarının henüz %95 i açıldı