- 30,934
- 22,808
- 113
Benımde vardı oraya amk 😀Emir varlik mail istedi bugun zaten yarin atmazsa aricam tekrar zaten en gec yarin atarim dedi
Benımde vardı oraya amk 😀Emir varlik mail istedi bugun zaten yarin atmazsa aricam tekrar zaten en gec yarin atarim dedi
Ugrastiriyor mu la yani e devletten bile kalkmasi icin biseyler lazimmis yaBenımde vardı oraya amk 😀
La yok avukata ödemeyi yap işte, aynı gün direkt borcu yoktur kağıdı atıp dosya kapatacak baska bi olayı yokUgrastiriyor mu la yani e devletten bile kalkmasi icin biseyler lazimmis ya
Yok e devletten kalkar 1 hafta sonra uyaptan bak orda harıcen tahsil yazıcak odedıkten bır kaç gün sonraUgrastiriyor mu la yani e devletten bile kalkmasi icin biseyler lazimmis ya
Peki burdaki icrada biraz uzak la yani gitmem gerektigini nerden anlicam uyapta bu yazinca miYok e devletten kalkar 1 hafta sonra uyaptan bak orda harıcen tahsil yazıcak odedıkten bır kaç gün sonra
Bak onuda rıca edebılırsın harç parasını sıze versem kapatırmısınız dıye belkı yaparlar onların adamlaeı var icraa daıresıne gıden hergunPeki burdaki icrada biraz uzak la yani gitmem gerektigini nerden anlicam uyapta bu yazinca mi
Bu farkli la varlik sirketine atiyon avukata degil var sonrasi tahsil harciydi galiba yatiriyon kendin onlari beklersen suruyomusLa yok avukata ödemeyi yap işte, aynı gün direkt borcu yoktur kağıdı atıp dosya kapatacak baska bi olayı yok
Yok sordum da uzun surebilir dedi ben giderim la o sorun degil hem maas haczide var ya diger aya kalkmis olsa iyi olur şirkete mahcup olduk zatenBak onuda rıca edebılırsın harç parasını sıze versem kapatırmısınız dıye belkı yaparlar onların adamlaeı var icraa daıresıne gıden hergun
Lan ne mahcup olcan amk demekki o maaşa gecınemıyorsun zam yapsınlar 😀Yok sordum da uzun surebilir dedi ben giderim la o sorun degil hem maas haczide var ya diger aya kalkmis olsa iyi olur şirkete mahcup olduk zaten
Kumar olmasa 2 ay bile geçinirLan ne mahcup olcan amk demekki o maaşa gecınemıyorsun zam yapsınlar 😀
Çeyrek üst dıyelımKumar olmasa 2 ay bile geçinir
Bunlar onceki borclar burda azaldi ak puahaja sen şeyi demedin la icra dairesine ne zaman gidecegimi nerden bilicem boşa gitmis olmayayim diye diyomLan ne mahcup olcan amk demekki o maaşa gecınemıyorsun zam yapsınlar 😀
Dedım ya haricen tahsıl yazıcak uyaptakı dosyada ozamanBunlar onceki borclar burda azaldi ak puahaja sen şeyi demedin la icra dairesine ne zaman gidecegimi nerden bilicem boşa gitmis olmayayim diye diyom
Hee ok de birde borcsuzluk kagidi olayi var ak o ney 7 iş gününde cikar dedi bugun onunla gidiyon demi icra dairesineDedım ya haricen tahsıl yazıcak uyaptakı dosyada ozaman
O kagıt iş yerıne vermek için sanırım icraa daıresı zaten gidince görüyor bşey goturmene gerek yokHee ok de birde borcsuzluk kagidi olayi var ak o ney 7 iş gününde cikar dedi bugun onunla gidiyon demi icra dairesine
Eyvallah metinim valla iyi aydinlattin bir ara vurunca hatirlat puahahO kagıt iş yerıne vermek için sanırım icraa daıresı zaten gidince görüyor bşey goturmene gerek yok
Hıcbırzmaan yanı 😀Eyvallah metinim valla iyi aydinlattin bir ara vurunca hatirlat puahah
Buyuk degilla paramiz az olsun yeterHıcbırzmaan yanı 😀
Bozuk saatEkli dosyayı görüntüle 738520
![]()
Psg alt dediğimizde bize çömez dedin. Öp bakalım elimizi dost affedelim
KaybediyoruzKAYBEDİYORUZ.