- 80,249
- 53,086
- 113
Vallaha aynen bilsek ona sorardik direktAvukatları boşa dinlemişsin dost meto anlattı hepsını
Vallaha aynen bilsek ona sorardik direktAvukatları boşa dinlemişsin dost meto anlattı hepsını
@butragueno yarın istifa ver 8e kapatırızKanka sigortalı calıstıgın ıcın inmez nasıl olsa keserım maasından dıye calısmasan 10 15 kapanırdı
Aynen öyleymis valla bunlar 100k yi 10 20k ya satin aliyomus cakalalarKanka sigortalı calıstıgın ıcın inmez nasıl olsa keserım maasından dıye calısmasan 10 15 kapanırdı
3 k danısma ucretı alım canımVallaha aynen bilsek ona sorardik direkt
Bankanın tahsıl edemedıgı krediler işteAynen öyleymis valla bunlar 100k yi 10 20k ya satin aliyomus cakalalar
Peki metinim simdi bu odemeyi yaptim sonra da tam kapama icin icra dairesinde son bir harc oduyoz dogru demiÖnceden 6 tane dosya vardı kapatana kadar hayatım sıkıldı
1xbet hesabınıza yatırılmıştır metin bey3 k danısma ucretı alım canım
Harc okadar onemlı degıl sonra ödesende olur 1 2 k bşey çıkar en fazla oPeki metinim simdi bu odemeyi yaptim sonra da tam kapama icin icra dairesinde son bir harc oduyoz dogru demi
1027 mis aynen birde gitmeden ödeyebiliyoz mu la misal benim 13k bir icram daha var o istanbulda gidememHarc okadar onemlı degıl sonra ödesende olur 1 2 k bşey çıkar en fazla o
İş yerıne gelmiş mı ıcraa kesıntı yazısıHarc okadar onemlı degıl sonra ödesende olur 1 2 k bşey çıkar en fazla o
Kanka odersınde muhattap yok amk acmıyolar telefonu icraa daıresı kaçıncı icraa daıresı1027 mis aynen birde gitmeden ödeyebiliyoz mu la misal benim 13k bir icram daha var o istanbulda gidemem
Geldi aynen ondan oduyoz yoksa odemezdim ama konustum kesinti yapmicak odeyecem dedim hepsini kesjnti olursa o da yaniyormus zatenİş yerıne gelmiş mı ıcraa kesıntı yazısı
13 metinim yakin misjn puahhaKanka odersınde muhattap yok amk acmıyolar telefonu icraa daıresı kaçıncı icraa daıresı
Kım kesıntı yapmicakGeldi aynen ondan oduyoz yoksa odemezdim ama konustum kesinti yapmicak odeyecem dedim hepsini kesjnti olursa o da yaniyormus zaten
Yakın sayılır13 metinim yakin misjn puahha
Şişlide miYakın sayılır
Şirket işte bu cuma ödeme alicam ondan yapmicak icra icinKım kesıntı yapmicak
Baktımda üsküdar dıyor karsıds sıslı sandım bendeŞişlide mi
Sen protokolü işte maıl olarak atsınlae hangi varlık sırketı oŞirket işte bu cuma ödeme alicam ondan yapmicak icra icin
Emir varlik mail istedi bugun zaten yarin atmazsa aricam tekrar zaten en gec yarin atarim dediSen protokolü işte maıl olarak atsınlae hangi varlık sırketı o