Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Biz hiç icra haciz yaşamadık ama direkten döndük tabi 2-3 kere
Benzer hayatlar
Aylık 30k elektrik fatırası ödüyoruz şimdi her gün arıyorlar 21yaluk taahhit yaparsanız%25 indirimli olur fatura diye tamam dedim ama 199k güvence bedeli yatırmanız lazım diyor kalsın dedim sonra bi sn ekran açıyprım dedi pardon güvence bedeline gerek yokmuş 21 ay taahhüt yapalım hiç bir ek ücret almadan%25 indirim diyor

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Aylık 30k elektrik fatırası ödüyoruz şimdi her gün arıyorlar 21yaluk taahhit yaparsanız%25 indirimli olur fatura diye tamam dedim ama 199k güvence bedeli yatırmanız lazım diyor kalsın dedim sonra bi sn ekran açıyprım dedi pardon güvence bedeline gerek yokmuş 21 ay taahhüt yapalım hiç bir ek ücret almadan%25 indirim diyor
Şirketleri anladımda temsilci niye sikmeye çalışoyor aw babasının şirketi

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,244
53,079
113
La simdi 24.5k ya anlastik ak ama internete baktim millet odemis borcu yoktur kagidi falan atmamislar nasil kendimi garantiye alabilirim la aciklamaya ne yazicaz falan bilginiz var mi tc ve isim soyisim dedi varlik sirketi

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
La simdi 24.5k ya anlastik ak ama internete baktim millet odemis borcu yoktur kagidi falan atmamislar nasil kendimi garantiye alabilirim la aciklamaya ne yazicaz falan bilginiz var mi tc ve isim soyisim dedi varlik sirketi
İsim ve TC yazıcan

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Hemen kapanmıyor saten kanka pazartesiye anca kapanır sen dekont çıktı alıp icra dairesine gidersen de kapatırlar zaten

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,850
22,722
113
Kanka önce dıceksın kı bana protokol yollayın onu yollıcaklar sonra para yatırcaksın protokol dediğim şu kadar parayı şu tarıhte yatırırsa şu nolu dosya kapanacaktır ıcerıgı böle bır yazı

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,244
53,079
113
Kanka önce dıceksın kı bana protokol yollayın onu yollıcaklar sonra para yatırcaksın protokol dediğim şu kadar parayı şu tarıhte yatırırsa şu nolu dosya kapanacaktır ıcerıgı böle bır yazı
Onu kendisi dedi la aynen yarin yollicak bugun video izledim cok hakim oldum konuya atarkende aciklamaya ne yazicaz falan avukatlari dinledik yani

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,743
53,285
113
verdigimz 3 macta Gelmıstır