- 80,244
- 53,079
- 113
Vay ak 39k bizm ana para 22k gecen ana parayi odersem kapattirir miyiz olur gibisinden dedi bugun maaş haczi gelmisse artar dedi 33k dedi amckVarlıl şirketine 12k borç vardı 1183₺ ödedim dosya kapattırsdom
Vay ak 39k bizm ana para 22k gecen ana parayi odersem kapattirir miyiz olur gibisinden dedi bugun maaş haczi gelmisse artar dedi 33k dedi amckVarlıl şirketine 12k borç vardı 1183₺ ödedim dosya kapattırsdom
Oluyor kankaBeyler bu varlik sirkettinde olan borclarda maaş haczi oluyor mu la sirkete tebligat gelmis biliyonuz mu ?
Aga benim haciz gelmemişti maaşa adamlarla anlaşmıştım dedim aylık 600 ödeme gücüm var öyle taksitlendirdimBenim maaş günüde miktarida degisiyor iş sayisina gore falan o nasil olacak la sabit miydi senin
Akıl verme paramı gönder illa konu mu açalım 🤣🤣🤣Varlıl şirketine 12k borç vardı 1183₺ ödedim dosya kapattırsdom
37k yi nasil 600 taksit yaptilar laAga benim haciz gelmemişti maaşa adamlarla anlaşmıştım dedim aylık 600 ödeme gücüm var öyle taksitlendirdim
Asgari ücrete göre keser%25Vay ak 39k bizm ana para 22k gecen ana parayi odersem kapattirir miyiz olur gibisinden dedi bugun maaş haczi gelmisse artar dedi 33k dedi amck
Anapara 20k ydı aga elleri mahkum benimle anlaşmaya yoksa bişey yapamıyorlardı ki 🤣🤣🤣37k yi nasil 600 taksit yaptilar la![]()
Aradm konustum da bana diyor ki misal bir miktar ve gün söyle o sekilde dosyayi onaya sunucam ama bende maaşi bekliyodum bunun için maaş kesintisi olursa geride alamazsiniz diyor yani 2 ucu bok akKanka ara direk varlık şirketini onlar borcun baya altında kapatiolar
Ödeyemeyeceğin miktar ve günü söyleme sakınAradm konustum da bana diyor ki misal bir miktar ve gün söyle o sekilde dosyayi onaya sunucam ama bende maaşi bekliyodum bunun için maaş kesintisi olursa geride alamazsiniz diyor yani 2 ucu bok ak
Yav onuda tam bilmiyom iste ben bir goruseyim de sirketleAsgari ücrete göre keser%25
Biliyom biliyom benden almaya calisti da yok dedim bir sorucam birine dedim foruma sordum işte puahaÖdeyemeyeceğin miktar ve günü söyleme sakın
Olunca ödicem de geç amk bi şey olmaz icra başlatsalar bile ne olacak daha iyi kesilsin kumara gideceğine borcun azalır, maaş günümüz ne zaman bu arada 🤣Biliyom biliyom benden almaya calisti da yok dedim bir sorucam birine dedim foruma sordum işte puaha
Yav maaş gunude tam belli degil ay icinde aliyom iste genelde 15ine kadar birde kseilirse cok öduyon laOlunca ödicem de geç amk bi şey olmaz icra başlatsalar bile ne olacak daha iyi kesilsin kumara gideceğine borcun azalır, maaş günümüz ne zaman bu arada 🤣
Varlık şirketi tam ölücüymüş 500 desen onada inerlerdi awkVarlıl şirketine 12k borç vardı 1183₺ ödedim dosya kapattırsdom
Senin durumu biliyorlarsa ödemedigini ve icra sirasinda birilerinin oldugunu zaten istedigin kadar indirVarlıl şirketine 12k borç vardı 1183₺ ödedim dosya kapattırsdom
Bütün varlık şirketleri öyle knkaVarlık şirketi tam ölücüymüş 500 desen onada inerlerdi awk
Aynen 12 dosya vardı 300k kadar farklı şirketlere babam öğrendi ödedi hepsini ben takmıyorum böyle icra fakan aqSenin durumu biliyorlarsa ödemedigini ve icra sirasinda birilerinin oldugunu zaten istedigin kadar indir![]()
Benimde 1 yildir duruyodu ne guzel ak maas haczi nerden ciktiAynen 12 dosya vardı 300k kadar farklı şirketlere babam öğrendi ödedi hepsini ben takmıyorum böyle icra fakan aq