Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,244
53,079
113
Maaşa haczi bilmiyorum ama bankaya oraya buraya bişey yapamazlar tebliğ atta ne yazıyor
Bana gelmedi la şirkete muhasebeye gelmiste maas haczi ile ilgili dendi neyse kessinler ak bari borc azalir zaten bizim resmiyette asgari ucret gozukuyor galiba maaş

Blackpearl1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,396
2,433
113
E devletten bak, aracı kurum şirketse haciz olması zorunlu.
Çeyreğine koyabilir kâğıt üzerinde ki maaşın
Ben niye bakayım aqa 😅😅😅 bana gelmedi ki ama şirkete kadar geldiyse dediğin gibi 1/4 dü kesilir maaştan benim eskiden akbanka vardı borcum varlık şirketine devretmişler 5 yıl falan ödemeyince adamlarla anlaştım taksit taksit ödüyordum sonra iddaadan vurunca tekte kapattım hepsini 😅😅

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Ben niye bakayım aqa 😅😅😅 bana gelmedi ki ama şirkete kadar geldiyse dediğin gibi 1/4 dü kesilir maaştan benim eskiden akbanka vardı borcum varlık şirketine devretmişler 5 yıl falan ödemeyince adamlarla anlaştım taksit taksit ödüyordum sonra iddaadan vurunca tekte kapattım hepsini 😅😅
Varlıl şirketine 12k borç vardı 1183₺ ödedim dosya kapattırsdom

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,244
53,079
113
Benim maaş günüde miktarida degisiyor iş sayisina gore falan o nasil olacak la sabit miydi senin