- 22,435
- 23,079
- 113
Tüy dökücü al kardeşimLan bu kacıcak hee kıllandım suan
Tüy dökücü al kardeşimLan bu kacıcak hee kıllandım suan
Kişiye özel bonus birşey vermezNumarası var mı Kralı onun
Sen kullann baksana bi bugün mü yarın mı o5k var mı
Tamam giriyom sana mail gelecekSen kullann baksana bi bugün mü yarın mı o
Oluyor kanka 4/1 kesıntıBeyler bu varlik sirkettinde olan borclarda maaş haczi oluyor mu la sirkete tebligat gelmis biliyonuz mu ?
Maaşa haczi bilmiyorum ama bankaya oraya buraya bişey yapamazlar tebliğ atta ne yazıyorBeyler bu varlik sirkettinde olan borclarda maaş haczi oluyor mu la sirkete tebligat gelmis biliyonuz mu ?
5dk sonra kaybettin tabii 🤣🤣Betparex bana Özel 600 ekledi 2 dk sonra başka temsilci daha yazdı size özel nakit ekliyelim diye ona da yazdim kadın kontrol sonrası niye demiyorsunuz eklendiğini diye trip atıyor terbiyesizim 😃 Sende eklesen ne olacaktı yani
Gelmiş bu yine oynamadın dimi @Mrlbra
NooGelmiş bu yine oynamadın dimi @Mrlbra
Şirkete geldiyse yaparlarBeyler bu varlik sirkettinde olan borclarda maaş haczi oluyor mu la sirkete tebligat gelmis biliyonuz mu ?
E devletten bak, aracı kurum şirketse haciz olması zorunlu.Şirkete geldiyse yaparlar
Bana gelmedi la şirkete muhasebeye gelmiste maas haczi ile ilgili dendi neyse kessinler ak bari borc azalir zaten bizim resmiyette asgari ucret gozukuyor galiba maaşMaaşa haczi bilmiyorum ama bankaya oraya buraya bişey yapamazlar tebliğ atta ne yazıyor
%25 kesilirBana gelmedi la şirkete muhasebeye gelmiste maas haczi ile ilgili dendi neyse kessinler ak bari borc azalir zaten bizim resmiyette asgari ucret gozukuyor galiba maaş
Aynen baktim oyle resmiyette asgari ucret galiba 5k kusur keserr kessin yavE devletten bak, aracı kurum şirketse haciz olması zorunlu.
Çeyreğine koyabilir kâğıt üzerinde ki maaşın
Ben niye bakayım aqa 😅😅😅 bana gelmedi ki ama şirkete kadar geldiyse dediğin gibi 1/4 dü kesilir maaştan benim eskiden akbanka vardı borcum varlık şirketine devretmişler 5 yıl falan ödemeyince adamlarla anlaştım taksit taksit ödüyordum sonra iddaadan vurunca tekte kapattım hepsini 😅😅E devletten bak, aracı kurum şirketse haciz olması zorunlu.
Çeyreğine koyabilir kâğıt üzerinde ki maaşın
Varlıl şirketine 12k borç vardı 1183₺ ödedim dosya kapattırsdomBen niye bakayım aqa 😅😅😅 bana gelmedi ki ama şirkete kadar geldiyse dediğin gibi 1/4 dü kesilir maaştan benim eskiden akbanka vardı borcum varlık şirketine devretmişler 5 yıl falan ödemeyince adamlarla anlaştım taksit taksit ödüyordum sonra iddaadan vurunca tekte kapattım hepsini 😅😅
Benim maaş günüde miktarida degisiyor iş sayisina gore falan o nasil olacak la sabit miydi seninBen niye bakayım aqa 😅😅😅 bana gelmedi ki ama şirkete kadar geldiyse dediğin gibi 1/4 dü kesilir maaştan benim eskiden akbanka vardı borcum varlık şirketine devretmişler 5 yıl falan ödemeyince adamlarla anlaştım taksit taksit ödüyordum sonra iddaadan vurunca tekte kapattım hepsini 😅😅
Hayır 1 maç kaldi gelirse 1400 sonra Kawasaki maçına var dicem oda gelirse 2100 sonra Barcelona üst dicem oda gelirse 3000 haftasonu kupon+yemek parası çıkar. Min maks 5 katı çekim5dk sonra kaybettin tabii 🤣🤣
Benim 10 sene önce falandı banka kredisi faiziyle 37k ydı anapara üzerinden taksit yaptırmıştım 600 600 ödüyordum 🤣🤣🤣Varlıl şirketine 12k borç vardı 1183₺ ödedim dosya kapattırsdom