- 48,743
- 53,285
- 113
o ciyanno fatto beyne pero domanikise nonsisemay perke covani cokatoli sempe poso faretu tolekazo ukampo ha
o ciyanno fatto beyne pero domanikise nonsisemay perke covani cokatoli sempe poso faretu tolekazo ukampo ha
Kanka kendi potun disinda girmyecen bu kdar.Ben sabirsizim la yoksa belki olur bisey birde her ele giren rest ceken gorunce dayanamiyom ondan surmuyor cok en iyi 300 olduk ama şans işte bakarsin doner aliriz bisey
İskorpit bana kör diyo hakaret ban sebebi değil mi shellac abiSeviyeli şekilde yorumlar yapar isek sevinirim Beyler.
Şu tutan kuponu wp atar mısın kardesmEve geçildi günün ilk birası açıldı kupon geldi o kupon dan geleni CL ye kombin atmamız lazım
Etiket attin diye dm geldi sagol kanka puahhaEve geçildi günün ilk birası açıldı kupon geldi o kupon dan geleni CL ye kombin atmamız lazım
10 k 🤣Şu tutan kuponu wp atar mısın kardesm
AhahhwhwahahshshshshsEtiket attin diye dm geldi sagol kanka puahha
Ey MüslimEve geçildi günün ilk birası açıldı kupon geldi o kupon dan geleni CL ye kombin atmamız lazım
TL mi Kuveyt dinarı mı dinarsa nova reis bir roll koparir10 k 🤣
Tamam at bi ekran görüntüsü 🤣🤣🤣10 k 🤣
Etiket attin diye dm geldi sagol kanka puahha
TlTL mi Kuveyt dinarı mı dinarsa nova reis bir roll koparir
Adami darlama kardesim bana atti 30k basmisTamam at bi ekran görüntüsü 🤣🤣🤣
Dm başa bela aga forumdan kaldırılsın 🫰@Mrlbra DM de atamıyoruz jshdhss sponsorluk işi yalan oldu
Aldım kuponun resmini ibandan mesaj atana atarım 🤣Adami darlama kardesim bana atti 30k basmis