- 22,435
- 23,079
- 113
Biz daha çekiliş atacak parayı bulamıyoz ödüle 🤣@Mrlbra DM de atamıyoruz jshdhss sponsorluk işi yalan oldu
Biz daha çekiliş atacak parayı bulamıyoz ödüle 🤣@Mrlbra DM de atamıyoruz jshdhss sponsorluk işi yalan oldu
Nsnsns2 maxwin attık zamaninda selam vermeyen adamlar kardeş çıktı hafta sonu roll yaptık yine aynı çoğunlukla benim gibi forum yenisi dm atan eskiler asill insanlar 😁
Adam razer bozup kupon yapmış la sponsor olacak hali mi var 🤣Biz daha çekiliş atacak parayı bulamıyoz ödüle 🤣
250 cekilis acmis birde pauhahah adam dagitmayi seviyorAdam razer bozup kupon yapmış la sponsor olacak hali mi var 🤣
Kazancın %30u yapıyo o 250₺ 🤣250 cekilis acmis birde pauhahah adam dagitmayi seviyor
Gönül koyduk bu işe250 cekilis acmis birde pauhahah adam dagitmayi seviyor
Kupona 90₺ bastım olum nede olsa gelmez 15 fark diye 🤣250 cekilis acmis birde pauhahah adam dagitmayi seviyor
Razer diyince anladim zaten puahahhaKazancın %30u yapıyo o 250₺ 🤣
30 mu 3 mü 😂Kazancın %30u yapıyo o 250₺ 🤣
Tmm 70 atiyom cekilis cikan adama at puahhah hepsiniKupona 90₺ bastım olum nede olsa gelmez 15 fark diye 🤣
K mıTmm 70 atiyom cekilis cikan adama at puahhah hepsini
Dortmund realNeyse şu CL bakan yok mu şakayı bırakaljm geleni basacağım 2 kupona
Kazanır mıDortmund real
TabiiiKazanır mı
Aston Villa dep 1,5 üst verdim ben birisi daha versin yap ilk kuponuNeyse şu CL bakan yok mu şakayı bırakaljm geleni basacağım 2 kupona
Clup brugge Aston villa üst aga zararın tümünü karşılarım kâra ortağım 😁 şaka şaka benim yerime bir gariba mlbra alsan yeterli iftardan sonra yaksın adamNeyse şu CL bakan yok mu şakayı bırakaljm geleni basacağım 2 kupona
Aynen k yani kurus