Ben O paraya Jack jones dan boxer alıyorım mesela dost3 k dolar paramı laaa Suatim
Ben O paraya Jack jones dan boxer alıyorım mesela dost3 k dolar paramı laaa Suatim
Hamuru görüntülü mü yaptınız helal olsun ben fırında çalışırken bir ustam vardı gece karılarla konuşurken ekmek pişiriyordı aklıma o geldi pyahhahaKanka biz parasızken de günde en az 200 mesajımız var.
Geçen beraber hamur yaptık ak
Hee ok aynen bisey degilmis .. bizim aylik 500k donuyodur herhaldeSizin 100.000 buranın 30 bini gibi birşey yapar yani Türkiye'de 30 k bakiye ile oynayan sıradan bir kumarciyim
Helal Joe bakma işte çok para zannedenler var bu konuda daha fazla kalmak istemiyorum puahaBen O paraya Jack jones dan boxer alıyorım mesela dost
At kafasına bak bi kendi gördü sanıyo parayı iskorpit balığıBian çok para dedin zannettim malum körle takiliyon ya
Abuzer şuan bu modda
JsjsjhsHelal Joe bakma işte çok para zannedenler var bu konuda daha fazla kalmak istemiyorum puaha
Yatir cek rahat donuyordurHee ok aynen bisey degilmis .. bizim aylik 500k donuyodur herhalde
BsbsbaajajajajhwhaYatir cek rahat donuyordur
Doğru dedin dost hemen kaçıyorum ılay yerindenHelal Joe bakma işte çok para zannedenler var bu konuda daha fazla kalmak istemiyorum puaha
Benim 2 misli dönüyordur demek istediğim ana param o civarlarda oluyor cepten çıkan gelenler hariçHee ok aynen bisey degilmis .. bizim aylik 500k donuyodur herhalde
Mrb körAt kafasına bak bi kendi gördü sanıyo parayı iskorpit balığı
Yatır çek hacım den sayılıyot muYatir cek rahat donuyordur
Uza kelMrb kör
E tabiiYatır çek hacım den sayılıyot mu
Dörtlü güçlü diyosun Salih'in azmi belli oldu pyhahahaTabi olum 4lü wp grubumuz bile var
He ya oyle zaten payfix limitinden biliyom ordan cikiyor hesap direktYatir cek rahat donuyordur
Yakışıklı abim dersen Roll yaptırırım sanaUza kel
O zaman 500 suatın saatlik hacmiE tabii
Üçüncü üniye geçersin insallah kardeşimDörtlü güçlü diyosun Salih'in azmi belli oldu pyhahaha
Bu ay jubile nasipnolsun artikHe ya oyle zaten payfix limitinden biliyom ordan cikiyor hesap direkt