- 30,281
- 22,255
- 113
PubgAmk hataliydi oyun yalan mi
PubgAmk hataliydi oyun yalan mi
Dolar diyince hissediyor adam pyhahaha3 k dolar paramı laaa Suatim
Adam yurtdışında kanka 3bin basmıyın mu senBu bagimli olmadigin haliyse iyi dost gerci 3k dolar para
30 .000 falan yapar TL olarak çok mu sence sizin paranıza göreBu bagimli olmadigin haliyse iyi dost gerci 3k dolar para
Cümleyi dogru okuduysan novacigim zaten bende onu kastettim3 k dolar paramı laaa Suatim
Kupon wp üzerinden açık bi şekilde gelmezse regl olucamKardeşim analiz bu oyun okuma tekniği 15 fark gerideki adama 10k niye bastık biz ders verilir
Bende sorun yoktu ama belki telefon ve internet farkı olurAmk hataliydi oyun yalan mi
PüüKupon wp üzerinden açık bi şekilde gelmezse regl olucam
Wp den bir tek ben darlayamıyorum bunu puhahahahKupon wp üzerinden açık bi şekilde gelmezse regl olucam
Kardeşim o maçtan 150k aldık biz son dk golüyleDün kötü oldu Mat'ın 100 oranı son anda kayıp gitti Göztepe uzatmada golü yiyince
Nasil 30 bin yapiyor dost30 .000 falan yapar TL olarak çok mu sence
10 bile değilKupon wp üzerinden açık bi şekilde gelmezse regl olucam
Bian çok para dedin zannettim malum körle takiliyon yaCümleyi dogru okuduysan novacigim zaten bende onu kastettim
Kanka biz parasızken de günde en az 200 mesajımız var.Wp den bir tek ben darlayamıyorum bunu puhahahah
Beraberlik mi oynadınKardeşim o maçtan 150k aldık biz son dk golüyle
Hee geçen duşta görüntülü araştukKanka biz parasızken de günde en az 200 mesajımız var.
Geçen beraber hamur yaptık ak
@Mrlbra dep gol almisti kazandi ondan al puhahhaDün kötü oldu Mat'ın 100 oranı son anda kayıp gitti Göztepe uzatmada golü yiyince. Bari yatacaksan ilk maçtan yat ta rahatlayalım. Umut verme son ana dek amk
Sizin 100.000 buranın 30 bini gibi birşey yapar yani Türkiye'de 30 k bakiye ile oynayan sıradan bir kumarciyimNasil 30 bin yapiyor dostanlamadim
3.5 üst ve 02 çş dk 80deb sonraBeraberlik mi oynadın