- 11,609
- 9,724
- 113
Hayırlı islerin olsun. Kutup yildizlarini gormrk istiyorum bir gun. Hangi ay en uygunuYok aga oraları geçeli çok oldu çalışıyorum küçük bir restoran var
Hayırlı islerin olsun. Kutup yildizlarini gormrk istiyorum bir gun. Hangi ay en uygunuYok aga oraları geçeli çok oldu çalışıyorum küçük bir restoran var
Yani oynarsan zevkine oynaman lazim zatenMemleketimden kalan tek Güzel alışkanlığım burada daha güzel oluyor kumar oynamak😁
Hangi oyun la oJsjssjjs yenilince oyun hatalı diyor sanki ben botum 🤣
Yaz bitimi ilk bahara kadar görebilirsinHayırlı islerin olsun. Kutup yildizlariningormrk istiyorum gun. Hangi ay en uygunu
Backgamm diye tavla online arkdaşınla oynuyonHangi oyun la o
Haftalık 100 k gibi spor oynuyorum sadece aga bağımlı değilim normaldedeYani oynarsan zevkine oynaman lazim zaten
En iyisi o la zatenBackgamm diye tavla online arkdaşınla oynuyon
BencedeEn iyisi o la zaten
Kaç para bastıysa bunun kupon onaylandıktan sonra şike yaptılar ev maçı verdi 🤣Rahat geldi demek az basmis la lpuhhah
Bu bagimli olmadigin haliyse iyi dost gerci 3k dolar paraHaftalık 100 k gibi spor oynuyorum sadece aga bağımlı değilim normaldede
Leovegas mi var oradaMemleketimden kalan tek Güzel alışkanlığım burada daha güzel oluyor kumar oynamak😁
Kendimi teselli ederken parayı dolara çevirirken ben aynen aynen 3 k dolar bişeg değil puhahahaBu bagimli olmadigin haliyse iyi dost gerci 3k dolar para
Dep net favori la normalKaç para bastıysa bunun kupon onaylandıktan sonra şike yaptılar ev maçı verdi 🤣
3 k dolar paramı laaa SuatimBu bagimli olmadigin haliyse iyi dost gerci 3k dolar para
Kardeşim analiz bu oyun okuma tekniği 15 fark gerideki adama 10k niye bastık biz ders verilirKaç para bastıysa bunun kupon onaylandıktan sonra şike yaptılar ev maçı verdi 🤣