- 80,240
- 53,074
- 113
PuahhahhaaBen ukraynada okurken 2016da rusya donets e girmeye basladi. Doneyim turkiyeye dedim dondugum hafta darbe oldu. Kuresel selamet icin seyahat etmiyorum
PuahhahhaaBen ukraynada okurken 2016da rusya donets e girmeye basladi. Doneyim turkiyeye dedim dondugum hafta darbe oldu. Kuresel selamet icin seyahat etmiyorum
Sen evden dışarı çıkma mümkünse akBen ukraynada okurken 2016da rusya donets e girmeye basladi. Doneyim turkiyeye dedim dondugum hafta darbe oldu. Kuresel selamet icin seyahat etmiyorum
Ne alaka la sonsuza kadar burada mi kalalim puhahhaParası olan konudan gitti ak puhahhaha
Mükemmel ülke, gezmeye kesin gitGüzel ülke ama soğuk ak. İskandinav ülkereleri çok iyide çok soğuk
Ooo severiz bol sans kredi notum -1300 aama denerim puahhaSon kursun gelirse akşam CL maçlarından zenginiz gelmezse @butragueno 17k @egehandro 13k kredi çeker
Demek 30k basilmis olayi nasil cozdum hemenSon kursun gelirse akşam CL maçlarından zenginiz gelmezse @butragueno 17k @egehandro 13k kredi çeker
Benim 1800lerde yoksa etiketler mi ak fkkskdkskskmsOoo severiz bol sans kredi notum -1300 aama denerim puahha
Kova burcu musunDemek 30k basilmis olayi nasil cozdum hemen
YooKova burcu musun
Jajnsnsnsj
Bende unutuyom bazen bu 30k bastigin gercegini degistirmez puhahahaJajnsnsnsj
30₺Bende unutuyom bazen bu 30k bastigin gercegini degistirmez puhahaha
K kuruş demek değil miBende unutuyom bazen bu 30k bastigin gercegini degistirmez puhahaha
Aynen 1 ekmek kaç kuruş puahhaK kuruş demek değil mi
1500Aynen 1 ekmek kaç kuruş puahha
reis ben senin akıl sağlığını hiç iyi görmüyorum puahahaha diye gülen mi kaldı awAynen 1 ekmek kaç kuruş puahha