- 80,244
- 53,078
- 113
Peki güzel kardeşim akıl sagligim parayla düzelir düzeltemeyeceksen kalabalik yapma puahhareis ben senin akıl sağlığını hiç iyi görmüyorum puahahaha diye gülen mi kaldı aw
Peki güzel kardeşim akıl sagligim parayla düzelir düzeltemeyeceksen kalabalik yapma puahhareis ben senin akıl sağlığını hiç iyi görmüyorum puahahaha diye gülen mi kaldı aw
Ufak basmış olsa 2 per bekletmezdi dkkskdkd harbi garantiye oynamış minimum 30 geliyo tutarsaBende unutuyom bazen bu 30k bastigin gercegini degistirmez puhahaha
Puajajajajreis ben senin akıl sağlığını hiç iyi görmüyorum puahahaha diye gülen mi kaldı aw
Kaybetmemiz uzun sürsün diye 13 fark geride olan takıma bastımUfak basmış olsa 2 per bekletmezdi dkkskdkd harbi garantiye oynamış minimum 30 geliyo tutarsa
Adam haklıreis ben senin akıl sağlığını hiç iyi görmüyorum puahahaha diye gülen mi kaldı aw
Kârin hepsini dagitiyom dedi 2 mizi etiketledigine gore 15 şer k hayirli olsunUfak basmış olsa 2 per bekletmezdi dkkskdkd harbi garantiye oynamış minimum 30 geliyo tutarsa
para mı puahahahaPeki güzel kardeşim akıl sagligim parayla düzelir düzeltemeyeceksen kalabalik yapma puahha
Ne oldu savasim yine ne batti triplerdesin yine ak regl olan olanaAdam haklı
Önce karşı tarafı fes etmek lâzım@Mrlbra loko kazanırsa sponsorluk görüşmesi istiyorum menajerin kim![]()
KanNe oldu savasim yine ne batti triplerdesin yine ak regl olan olana
Böyle gülme dost lütfen çok ayıppara mı puahahaha
Yensin de kurabiyeni yeriz hadjshshÖnce karşı tarafı fes etmek lâzım
100kya hiç gülmem istersenBöyle gülme dost lütfen çok ayıp
Taklitler aslını yüceltir puahahabBöyle gülme dost lütfen çok ayıp
Konuyu uzaktan izzleyen boyle 500 kişi var puahhaha birine biseyimiz batiyorGelen geçen suvata sallıyo🤣🤣
@Mrlbra arkadaşa ulaşalim100kya hiç gülmem istersen
Jajaajjaaj 100.000 üyeden 500 azKonuyu uzaktan izzleyen boyle 500 kişi var puahhaha birine biseyimiz batiyor