- 80,244
- 53,079
- 113
Ibre fenere döndü bence balalim saglam gidiyor suanlikSuatim agacm inşallah be vallahi varya o sene busenemi yoksa agacm ya
Ibre fenere döndü bence balalim saglam gidiyor suanlikSuatim agacm inşallah be vallahi varya o sene busenemi yoksa agacm ya
Asgari ücretli çalısiyoz kanka napak ekmek parası😂😂La mayko sende mi admin oldun.
Şaşırmam akGülerim ama puahhaha
En sevdıgımHiç dişim yok
Suatim sampiyn olalim dile benden ne dilersen aha buda burda kalsın canoIbre fenere döndü bence balalim saglam gidiyor suanlik
Çeyrek 42.5 üst diler puhahahaSuatim sampiyn olalim dile benden ne dilersen aha buda burda kalsın cano
Baskan onu veriyorsa kiyamet alametidir. Gordugum en cimri forum sahibi olabilir kndisi. @Başkan cimri baskan yuuhh laAsgari ücretli çalısiyoz kanka napak ekmek parası😂😂
😂😂😂😂😂😂😂 Metooooo Cerrahpaşa kan agliyorÇeyrek 42.5 üst diler puhahaha
Diyene bak puajja aynen kardesim handiyi yanina alican puahhaÇeyrek 42.5 üst diler puhahaha
Gerci baska forumlar da bulundum mu hatiramiyorum sjsjsjBaskan onu veriyorsa kiyamet alametidir. Gordugum en cimri forum sahibi olabilir kndisi. @Başkan cimri baskan yuuhh la
Özgürlük ve demokrasi altında küfür ediyor ak mükemmel çar çıktı bu ama metine sataşması ayrı mesele metinle benim kavgamın üstüne çıkamazsın oda multi geliyordu pyhahahahSer sera ser xeva
Kanka naptın komple kıyım olacak şimdi😂😂😂😂Baskan onu veriyorsa kiyamet alametidir. Gordugum en cimri forum sahibi olabilir kndisi. @Başkan cimri baskan yuuhh la
Varsın be sebastianGerci baska forumlar da bulundum mu hatiramiyorum sjsjsj
Hg dost fix yok iban atıyorum tşk
Yooo yoo cimridir kendisi butun forum sahit. Dogru mu beyler sahit misiniz sjsjsj forumum 10yilini kutluyor 3kisi 20 tl etkinlik acmis :dKanka naptın komple kıyım olacak şimdi😂😂😂😂
Hello merhaba
😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Sandalyeden düştüm ulaaaan Allah senide güldürsün be alim yaHg dost fix yok iban atıyorum tşk![]()