- 30,269
- 22,245
- 113
@Mrlbra bu ne biçim konusuyoNe önemi var metinim, dişleri değdiren kızla olmaz o iş zımpara olur gider
@Mrlbra bu ne biçim konusuyoNe önemi var metinim, dişleri değdiren kızla olmaz o iş zımpara olur gider
Sende hiç yok sanırım , güzeeeeelKaç dişin var agzında
Metininki flüt olmustur şimdiye o zaman 7 delikliBelkide metin mazoşisttir
Isırcakkı tadı çıksın 😀😀😀 konu her an gidebilirBelkide metin mazoşisttir
Saclarını toplasana kanka bşey denicem 😀😀Sende hiç yok sanırım , güzeeeeel
O nedemek lâ mazot gibi birşey mşBelkide metin mazoşisttir
Şüphen var zannediyorum , hazır dişlerinde yokkenSaclarını toplasana kanka bşey denicem 😀😀
Puahhahhaa egecigim yetenekli cocuksun stand up falan denesene puahahMetininki flüt olmustur şimdiye o zaman 7 delikli
Xeval can yakar metinim haberin olsunSaclarını toplasana kanka bşey denicem 😀😀
Helikopter diye bşey duydun mu yada Oslo smacı basayım sanaŞüphen var zannediyorum , hazır dişlerinde yokken
Anıların mı var onla puahahahXeval can yakar metinim haberin olsun
Sana cok smaç basmislar sanirim isine bakHelikopter diye bşey duydun mu yada Oslo smacı basayım sana
Konu gğcence altında olan size olurmuş sordumIsırcakkı tadı çıksın 😀😀😀 konu her an gidebilir
Evet…Anıların mı var onla puahahah
Yavşak komsun wıfı kapatsa internete giremecen konuşuyon burdaSana cok smaç basmislar sanirim isine bak
@egehandro adamdır
Ne varla erkek muhabbeti iste bisey yok puahhaAk bu kadar şeye ban gelmedi bir daha ban yersem aihm e kadar gideceğim
7 mesajın 7 si bu konuda sen kimin yan çarının artığının multisisin de heleSana cok smaç basmislar sanirim isine bak
Bir gün göremeyince Tg den yazıyorum ban mı yedin diye bence artk schellak bile arada seni zevk için banlıyoAk bu kadar şeye ban gelmedi bir daha ban yersem aihm e kadar gideceğim