Yumurtalı ı zamanBen 180 öekiliş yapmadım ki
Yumurtalı ı zamanBen 180 öekiliş yapmadım ki
Selam kardeşim ben won olduğu bi zaman hatırlamıyorumEnişteye x site beni nobonus yapmış diyorum en son ne zaman 1k cekebildin de siteler seni nobonus yaptı diyor. Lavuk herkesi kendi gibi kaybeden bir kumar bağımlısı sanıyor kardeşim
Ajajajja attı kaybettim rulette 0a bastımUmitoloji 10k atmadi mi puahha
Gayet elit bir grup neden Bab yesinKonuya bak amk konuya ban gelse forum iflas
Her sabah double espresso içmeden konuşmaya bile başlamıyorumFatih hoca gibi elit insanlar geldi konunun kapanma riski kalmadı bakın kibarlığa
Terim hocam rolling yapınca ters totem olsun diye kaybediyor aynı butra gibi arkada kazanıyor ondan görmemişsindirSelam kardeşim ben won olduğu bi zaman hatırlamıyorum
Terim’in arkasından kazanacağı en son şey kupon kardeşimTerim hocam rolling yapınca ters totem olsun diye kaybediyor aynı butra gibi arkada kazanıyor ondan görmemişsindir
Selam kardeşim ne tesadüf ki ben deSelam kardeşim ben won olduğu bi zaman hatırlamıyorum
Elitlik akıyor malborocum puhahaGayet elit bir grup neden Bab yesin
Âlim değilse de ariftirTerim hocam rolling yapınca ters totem olsun diye kaybediyor aynı butra gibi arkada kazanıyor ondan görmemişsindir
Arkada kazanip roll acip arkayida batiriyoz kısır döngü puhahhaTerim hocam rolling yapınca ters totem olsun diye kaybediyor aynı butra gibi arkada kazanıyor ondan görmemişsindir
Kokusu bana kadar geldiElitlik akıyor malborocum puhaha
Ben arkasından bahsetmedim rüyalarında arkasını hayal ettiğini bu kadar belli etme bunlar hep bandı eskiden benim sayemde imtiyaz sahibi oldunuz ak puhauauTerim’in arkasından kazanacağı en son şey kupon kardeşim
SjsjsjsjjsArkada kazanip roll acip arkayida batiriyoz kısır döngü puhahha
Shshdhdhdhdud
Fmsmmfmdmsmxmcmdmmxms
Estağfurullah hocam sizi savunmayan tşa yesin 🤣Âlim değilse de ariftir