- 22,435
- 23,079
- 113
Mütevazi adam bir başka oluyır 🤣Sadece yok yapmayacağım dediğim rollinglerin parası bile fazladır 4ten kardeşim
Mütevazi adam bir başka oluyır 🤣Sadece yok yapmayacağım dediğim rollinglerin parası bile fazladır 4ten kardeşim
Askıda ekmek üxruKumarı bıraktım askıda ekmeğe vericem akşam paraları![]()
Kanka bşey sorcam burda bıyer var askıda ekmek 200 felan yazıyor yarın sıfırlanıyor mu 12 den sonra kayıp bonusu gibiAskıda ekmek üxru
24 saat içinde almaSzsan hakkınj kaybdiyonKanka bşey sorcam burda bıyer var askıda ekmek 200 felan yazıyor yarın sıfırlanıyor mu 12 den sonra kayıp bonusu gibi
Kötü bu durum24 saat içinde almaSzsan hakkınj kaybdiyon
Sevabı yarı yarı ama hepsi senin para aw dün çekilşindede ben çıkmışım ordan da geldi 20 ekmek parasıAskıda ekmek üxru
Benim çekilişe mi çıktınSevabı yarı yarı ama hepsi senin para aw dün çekilşindede ben çıkmışım ordan da geldi 20 ekmek parası![]()
Puhahahhshhsh evetBenim çekilişe mi çıktın
Kaç paraPuhahahhshhsh evet
Kaç ekmekKaç para
Üst alt alt alt mi simdi bu sayin cyber uzmaniMaça bak aq
6 tane sade pide parasıKaç para
Oynayamadık kasa yoktuÜst alt alt alt mi simdi bu sayin cyber uzmani
Enişteye x site beni nobonus yapmış diyorum en son ne zaman 1k cekebildin de siteler seni nobonus yaptı diyor. Lavuk herkesi kendi gibi kaybeden bir kumar bağımlısı sanıyor kardeşimSansim yok hep kaydediyoruz diye ayak yaptiklarin bile 4ten fazladir dogru...
Ben 180 öekiliş yapmadım ki6 tane sade pide parası![]()
Umitoloji 10k atmadi mi puahhaOynayamadık kasa yoktu