- 8,447
- 10,675
- 113
zenginlikle fakirlikle ne alakası var olmBenı neden sevesın lâ fakırım puahahahah
zenginlikle fakirlikle ne alakası var olmBenı neden sevesın lâ fakırım puahahahah
55te kaldı aq ya 56 olsa dönerdimzenginlikle fakirlikle ne alakası var olmkimseden avantamız yok şükür
![]()
128 mılyar dolar gibi 35 k nere baslıgı mı acalımzenginlikle fakirlikle ne alakası var olmkimseden avantamız yok şükür
![]()
Kimin hayır duasını aldık aw kuponlara ve maçın skorına bakın 4 dk kala 15-11 di maç son 2 kala saniye serbest atışka geldi@butragueno ağlama totemini denedim şimdi de işe yarıyormış
Benim gecen almistin puahhahaKimin hayır duasını aldık aw kuponlara ve maçın skorına bakın 4 dk kala 15-11 di maç son 2 kala saniye serbest atışka geldi
Iyidir iyi agalamkta@butragueno ağlama totemini denedim şimdi de işe yarıyormış
Helal valla cuk oturmuşKimin hayır duasını aldık aw kuponlara ve maçın skorına bakın 4 dk kala 15-11 di maç son 2 kala saniye serbest atışka geldi
26 kısıye roll actırdın soru mu buKimin hayır duasını aldık aw kuponlara ve maçın skorına bakın 4 dk kala 15-11 di maç son 2 kala saniye serbest atışka geldi
O kadar az mı 🤣 ama dua alamam öyle26 kısıye roll actırdın soru mu bu
ne 26 sı aq sadece 5-6 saat içinde ben 30 kişiye yollamışımdır @Mrlbra 'nın adına onun dışında bi 20-30 kişiye daha yolladı aq26 kısıye roll actırdın soru mu bu
Ozaman cıngene bulcan bıtane 😀😀O kadar az mı 🤣 ama dua alamam öyle
Sevmek zorunda mı abshs@Northe hayırdır lâ sevmıyorum felan 35 k paran mı kaldı bızde bırader
Hıc bşey hıssetmesın duygusal 😀Sevmek zorunda mı abshs
hiç sorma yakamdan tutmuş seviyorum deeee diye silkeliyor beni gsdklglsdSevmek zorunda mı abshs
Herkesin kalbi hissi kendine 🤣Hıc bşey hıssetmesın duygusal 😀
Ulan orda L harfını bır an goremedım aklım gıttıhiç sorma yakamdan tutmuş seviyorum deeee diye silkeliyor beni gsdklglsd
terbiyesiz kötü niyetli şehvet düşkünüUlan orda L harfını bır an goremedım aklım gıttı
Bi 8-10 oranlık kupon lazım o zaman yeni gelmeyiz geri geliriz 🤣hiç sorma yakamdan tutmuş seviyorum deeee diye silkeliyor beni gsdklglsd