- 8,447
- 10,675
- 113
Öyle bi kupon şu an zor ben kanka tek tek ilerlemen lazım üzmicek şekildeBi 8-10 oranlık kupon lazım o zaman yeni gelmeyiz geri geliriz 🤣
Öyle bi kupon şu an zor ben kanka tek tek ilerlemen lazım üzmicek şekildeBi 8-10 oranlık kupon lazım o zaman yeni gelmeyiz geri geliriz 🤣
Şuan bır anda yükselmek ıstıyor zor o iş dagıttıklarını gerı alsa bu haftaki 😀Öyle bi kupon şu an zor ben kanka tek tek ilerlemen lazım üzmicek şekilde
Bu kuponların miktarı hep 300-500 sarmıyor ödül veremiyoruz öğleden sonra yazmaya başlarlarÖyle bi kupon şu an zor ben kanka tek tek ilerlemen lazım üzmicek şekilde
Amacım geri almak değil daha çok sağıtmak için yüksekmek istiyorum oara lazım değil bana şuanŞuan bır anda yükselmek ıstıyor zor o iş dagıttıklarını gerı alsa bu haftaki 😀
Sen dukkanın 2. Subesını buraya actın reıs anlasıldıAmacım geri almak değil daha çok sağıtmak için yüksekmek istiyorum oara lazım değil bana şuan
şu forumda 3-4 kişi dışında kimseye içimden bir şey gelmiyor benim artık 10 kere ver 1 kere kendine denk gelmesin ne anamız kalıyor ne hainliğimizBu kuponların miktarı hep 300-500 sarmıyor ödül veremiyoruz öğleden sonra yazmaya başlarlar
Dağıttıkaşrımı değil verdiğim borçları toplasan yeter 🤣Şuan bır anda yükselmek ıstıyor zor o iş dagıttıklarını gerı alsa bu haftaki 😀
Senı görünce aklıma ne gelıyor bıl bakalımhüüüüüü
2 şube var zaten 🤣Sen dukkanın 2. Subesını buraya actın reıs anlasıldı
Aynen hiç sorma yaşu forumda 3-4 kişi dışında kimseye içimden bir şey gelmiyor benim artık 10 kere ver 1 kere kendine denk gelmesin ne anamız kalıyor ne hainliğimiz
Allah var yukarıda Forum da 1 kişiye bile seovmedim Rollerde hep varım ama sovmemşu forumda 3-4 kişi dışında kimseye içimden bir şey gelmiyor benim artık 10 kere ver 1 kere kendine denk gelmesin ne anamız kalıyor ne hainliğimiz
Dm kapattım ama eskiden dm leştiklerimizin dm sekmesi açık diye onlar mesaj atabiliyor onları nasıl kaldırıcazAynen hiç sorma ya
Rıca etceksın atmayın dıyeDm kapattım ama eskiden dm leştiklerimizin dm sekmesi açık diye onlar mesaj atabiliyor onları nasıl kaldırıcaz
O konuşmaya gir orda dm den ayrıl var o zaman atamazDm kapattım ama eskiden dm leştiklerimizin dm sekmesi açık diye onlar mesaj atabiliyor onları nasıl kaldırıcaz
Hakan mesela neden bu şimdi açıklama olm sana kimse bişey demiyo seni biliyoz takip edip çekilirsin yaniAllah var yukarıda Forum da 1 kişiye bile seovmedim Rollerde hep varım ama sovmem
🤣 sana kim ne dediAllah var yukarıda Forum da 1 kişiye bile seovmedim Rollerde hep varım ama sovmem
allah razı olsun senden çocuğum olursa adını marlbora koyucamO konuşmaya gir orda dm den ayrıl var o zaman atamaz
ateşle bir 710K metin'im. Hesaba gir çık yaptım gelmediSenı görünce aklıma ne gelıyor bıl bakalım
Jsjsjs teşekküre gerek yok 35k at yeterallah razı olsun senden çocuğum olursa adını marlbora koyucam