- 22,435
- 23,079
- 113
35 k almadık35k diyon düşük mü
35 k almadık35k diyon düşük mü
Söz vermek selam vermeye benzemez@Northe 35 k atacak%0 faiz 🤣
Tahsilatı kimden yapıyoruz35 k almadık
ZiraatbankTahsilatı kimden yapıyoruz
Adam 45k bastı ana paramı alırım kar senin dedi 🤣Söz vermek selam vermeye benzemez
35k mı sigarayı ısırdım yanlışlıkla senin parmakların nasıl basıyo bu tuşlara olm hgfdsgdf@Northe 35 k atacak%0 faiz 🤣
Neler yaşanmış forumda o saaten sonra yok mu pıyasada etıket atmaya baslanmıs 😀😀Adam 45k bastı ana paramı alırım kar senin dedi 🤣
45k basmadın mı 🤣🧐😶🌫35k mı sigarayı ısırdım yanlışlıkla senin parmakların nasıl basıyo bu tuşlara olm hgfdsgdf
Dubaiyeye kaçmışNeler yaşanmış forumda o saaten sonra yok mu pıyasada etıket atmaya baslanmıs 😀😀
gfödksgkfsd lan bu arada senin verdiğin basket maçı avustralya 60 üstü sayı çıkmış keşke oynasaydık olm ya ama site oynatmıyo basket bana45k basmadın mı 🤣🧐😶🌫
Bir dilim pastaya babamı doğrarımZiraatbank
Konu değiştiriyogfödksgkfsd lan bu arada senin verdiğin basket maçı avustralya 60 üstü sayı çıkmış keşke oynasaydık olm ya
Oyna dedik aqgfödksgkfsd lan bu arada senin verdiğin basket maçı avustralya 60 üstü sayı çıkmış keşke oynasaydık olm ya ama site oynatmıyo basket bana
Biz yemeyiz 🤣Konu değiştiriyo
Site bastırmıyor siteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeOyna dedik aq
Kanka bak bu @Metings1905 i zaten sevmiyorum bana musallat ettirme boşa cezasını yattırma banaaBiz yemeyiz 🤣
Yak yak phahhaKonu ismi kumarımızı değil hayatımızı aşkımızı simgeliyor
Konu kılıtSite bastırmıyor siteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ben ilk pere son parayı bastım ordan geleni 2. Per 56 üstten verdim hepsini sıfırlandınSite bastırmıyor siteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Benı neden sevesın lâ fakırım puahahahahKanka bak bu @Metings1905 i zaten sevmiyorum bana musallat ettirme boşa cezasını yattırma banaa![]()