- 18,515
- 16,838
- 113
🤣Dırın diyor hala beni deli ediyor sabah sabah
🤣Dırın diyor hala beni deli ediyor sabah sabah
Bızım liste bellı makarna patates yumurtaBirisi fırımda napcanız diyor diğeri evde napcamız diyor bunları pazarda satmak için aloyiruz
Yazılmamış gıda kalmamış yoksa dünyaya savaş mı açıcakdınız şimdide depolama mı yapıyorsunNe alaka aw
O bilmez ekmek arası yumurtalı makarnanın tadınıBızım liste bellı makarna patates yumurta
Biz bunu nereden bilebilirdikBirisi fırımda napcanız diyor diğeri evde napcamız diyor bunları pazarda satmak için aloyiruz
Makarnaya yumurta kırıp cesıt yapmıslıgımız varO bilmez ekmek arası yumurtalı makarnanın tadını
Şu an saçmalıyor zaten mekanın dm sinide özelden yazmamış sinirlendim şuan hem kendi diyor hem yazmıyorBiz bunu nereden bilebilirdik
Shellac etıketleOlum üşenince dışardan yiyorduk hep 3-4 aydır hesap fazla olmaya başlayınca evde yapaşım daha hedaplı plur dedik daha beter oldık amk bu pinterest denen siteyi nereye şikayet edebiliriz
Başkana yaz 🤣Olum üşenince dışardan yiyorduk hep 3-4 aydır hesap fazla olmaya başlayınca evde yapaşım daha hedaplı plur dedik daha beter oldık amk bu pinterest denen siteyi nereye şikayet edebiliriz
Başkan emojilerdr neden kusma emojisi yokMakarnaya yumurta kırıp cesıt yapmıslıgımız var
Alma fakirin ahını çıkar fakir fakirpOlum üşenince dışardan yiyorduk hep 3-4 aydır hesap fazla olmaya başlayınca evde yapaşım daha hedaplı plur dedik daha beter oldık amk bu pinterest denen siteyi nereye şikayet edebiliriz
Kimin ahını alfık sjajjAlma fakirin ahını çıkar fakir fakirp
Ne anlatıyrsun usmanım ne dersinBaşkan emojilerdr neden kusma emojisi yok
Başkan emojilerdr neden kusma emojisi yok
Burda fakir çok bulmak imkansızKimin ahını alfık sjajj
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz bi şiir yazayım bari fakir fakirBurda fakir çok bulmak imkansız
Tavşan taşa sürtmüş dağı becerdım demişKurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz bi şiir yazayım bari fakir fakir
Bak nasıl sen yazınca olmadı çık ordan çakma fakir seni zengin seni bak ben yazınca kelimeler ağlamaya başlıcakKurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz bi şiir yazayım bari fakir fakir
Postu deldiren kurt değildir kurt postu giymiş çakaldır olsa olsa 🤣Bak nasıl sen yazınca olmadı çık ordan çakma fakir seni zengin seni bak ben yazınca kelimeler ağlamaya başlıcak
Kurt kışı geçirir ama postuda deldirir