Çekil ordan fakir kurt her zaman kuzu yemezPostu deldiren kurt değildir kurt postu giymiş çakaldır olsa olsa 🤣
Çekil ordan fakir kurt her zaman kuzu yemezPostu deldiren kurt değildir kurt postu giymiş çakaldır olsa olsa 🤣
Bize dana lazım kuzu kesmiyorÇekil ordan fakir kurt her zaman kuzu yemez
Boğaz büyüdü tabiBize dana lazım kuzu kesmiyor
Helal olsunGünaydın kankalar
Kanka bu tür alışveriş listesi hazırsa bulunduğun yerde getir veya migros sanal market varsa ordan sipariş ver baya indirimler oluyor hemde hammalliktan kurtuluosn @Mrlbra
Eyvallah kanka ya hızır gibi yetiştinBu gelirse @Mrlbra kardeşime 5k ödül şimdiden söyleyim
Sydney Uni Flames (Wom)
Townsville Fire (Wom)
40 sayı çıkar ilk ler
Lıste parası çıktı missEyvallah kanka ya hızır gibi yetiştin
Günaydin kanka çok denedim onu bu listeyi ordan yapıyorum arayıp şu yok bu diyip yarısınj anca getiriyorlar parayıda 1 haftaya iade ediyolarGünaydın kankalar
Kanka bu tür alışveriş listesi hazırsa bulunduğun yerde getir veya migros sanal market varsa ordan sipariş ver baya indirimler oluyor hemde hammalliktan kurtuluosn @Mrlbra
Tm knka atıyorum dmEyvallah kanka ya hızır gibi yetiştin Joe Dm at kanka sana 500 rol yap
Bunu nasıl yaptınız laEyvallah kanka ya hızır gibi yetiştin
BoleBen küçükken altına işedim
Hahahhaha ua lafı değiştirme düzenlemişin gidip hemen maç gelince yazınıBunu nasıl yaptınız la
Bunu ilk ben yaptım sonra taktkler aslını yücelttiBunu nasıl yaptınız la
AynenBunu ilk ben yaptım sonra taktkler aslını yüceltti
Böyle bişeyddn ban yersem görürüzBak sebebi bu biliyonuz di mi 🤣 temiz forum isteyen arkadaşlar bildirmistir şimdiye
Fbli bir arkadaş istiyordu en son temiz bir forum biraz nanköründrn ama ajajahBak sebebi bu biliyonuz di mi 🤣 temiz forum isteyen arkadaşlar bildirmistir şimdiye
Tamam yazıyorum bakAynen hadi dm at iban bırak
Niee kızdın ki