- 32,008
- 26,258
- 113
15 den aşağısı kurtarmıyo 1.5 u 15 yapmayı denicez işteYüzün gülüyor köftehor umarım kaptırmazsın kendini al çek öde al çek öde mallık yapma gaza gelip aw
15 den aşağısı kurtarmıyo 1.5 u 15 yapmayı denicez işteYüzün gülüyor köftehor umarım kaptırmazsın kendini al çek öde al çek öde mallık yapma gaza gelip aw
Vay bedayı şerefin var hemen roll açtırayım sana
14ü benim 1i kendine al15 den aşağısı kurtarmıyo 1.5 u 15 yapmayı denicez işte
Onure ettin gardasim..var ol..dayı şerefin var hemen roll açtırayım sana
Bu gece don alirmiyiz dds14ü benim 1i kendine al
14 olsun çök bana14ü benim 1i kendine al
OFFFFFFF14 olsun çök bana
dm gel dayıOnure ettin gardasim..var ol..
.
Hayaller kurup ortalığı yakacagim
Bir iki maç yapıp keyfimize bakacagim
Nereden çıktı bu supriz gardasim.
Üç beş para biriktirip don alacam..
![]()
![]()
)
İsa abi kıyafete karşı. Üstünüzdeki fazlalıkları atın yatağa çıplak girin felsefesini benimsemiş güzel bi abimizdir. Çıplak doğup çıplak öldüğümüzü, mala mülke çok değer vermememiz gerektiğini her daim dile getirir. Çıplakken Sadece göte mukayyet olmamızı önemle vurgular@aSiRuH06 u forumda her gördüğümde çıplaklık muhabbeti dönüyor neden özel değilse beyler![]()
İlla bende mi şiir yazimdm gel dayı
sana gucciden don alacaz bu geceBu gece don alirmiyiz dds
diuo forums ne yaSana etiket atıyom diuo forums geliyoz umrunda değil
@efkalade1
Nokta....Cansın kardeşim..güzel ozetledin.agzina saglikİsa abi kıyafete karşı. Üstünüzdeki fazlalıkları atın yatağa çıplak girin felsefesini benimsemiş güzel bi abimizdir. Çıplak doğup çıplak öldüğümüzü, mala mülke çok değer vermememiz gerektiğini her daim dile getirir. Çıplakken Sadece göte mukayyet olmamızı önemle vurgular
Hamur ustası nerde kardeşim yine 5te mi uyanacak14ü benim 1i kendine al
Ben ne dersem tabi efendim diceksin yoksa çökemezsindiuo forums ne ya
anlıyorumBen ne dersem tabi efendim diceksin yoksa çökemezsin
geçen gün 30-35 saat uyumuş şuan görünür de yok galiba fırının içine soktularHamur ustası nerde kardeşim yine 5te mi uyanacak
Vbet homework ne zaman biter 4/4 le başladımHamur ustası nerde kardeşim yine 5te mi uyanacak
Betco kullanmıyoruz sokarım ev ödevine. TeşekkürlerVbet homework ne zaman biter 4/4 le başladım