Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Northe

Papa’nın Müslüman Torunu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,447
10,675
113
2 yap 200 çek kodu 9k oldu sonra bişeyler yaptık işte karıştırma bakalım ödicek mi
şey mi yaptın köylü kurnazı gibi slotta satın alım saklayıp sonra para yükleyip o parayla biraz oynayıp sonra satın alım yaptığın o oyuna girip oradan parayı indirip biraz daha oyunları ufak ufak kurcalayıp çekim mi verdin çeeen :D

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,008
26,258
113
şey mi yaptın köylü kurnazı gibi slotta satın alım saklayıp sonra para yükleyip o parayla biraz oynayıp sonra satın alım yaptığın o oyuna girip oradan parayı indirip biraz daha oyunları ufak ufak kurcalayıp çekim mi verdin çeeen :D
Koyun çoban ilişkisini bilir misin yeğeen 🤔
Hani sen koyunlara yem verirken ben çobanın aklını alıyodum hikayesi

Northe

Papa’nın Müslüman Torunu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,447
10,675
113
Koyun çoban ilişkisini bilir misin yeğeen 🤔
Hani sen koyunlara yem verirken ben çobanın aklını alıyodum hikayesi
Senin fare olduğun yerde biz kedi öpüyorduk birader :D yoksa şey de olabilir bazı oyunlarda çevirdikçe biriken bi sistem var onu sınırda bırakıp para yatırıp patlattın mı orayı KGFVDSKGS hayatta ödemez tarafbet normalde zaten para hemen yatar kontrole takılmışsın :D

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,008
26,258
113
Senin fare olduğun yerde biz kedi öpüyorduk birader :D yoksa şey de olabilir bazı oyunlarda çevirdikçe biriken bi sistem var onu sınırda bırakıp para yatırıp patlattın mı orayı KGFVDSKGS hayatta ödemez tarafbet normalde zaten para hemen yatar kontrole takılmışsın :D
Ya peki daha önce 3-4 kez çekimler gelmişse, 🤔

Northe

Papa’nın Müslüman Torunu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,447
10,675
113
Ya peki daha önce 3-4 kez çekimler gelmişse, 🤔
çok siteyi ben de öyle kopardım ama tarafta hiç o topa girmedim açıkçası çünkü sağlam çalışıyordum kirlensin istemedim sicil paramı düzenli ödüyorlardı :D inş öderler

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,800
13,607
113
;))))
Buda bizden dds

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,008
26,258
113
Bir önceki işleminizden yeni yatırımınıza slot oyunlarında bakiye taşıdığınız ve bu alanda usulsüzlük gerçekleştirdiğiniz slot firmasınca tespit edilmiş olup, işlem uygulanmıştır. TarafBet kuralları gereği böyle bir işlemde çekim izni verilememektedir. Kural dışı kazancınız iptal olmuş ve yatırımınız hesabınızda bırakılmıştır. Yeniden ana para çevriminizi tamamlayarak kazanç sağlamanız halinde çekim yapabilirsiniz.