- 32,008
- 26,258
- 113
Bi ara konuşuruz dmden tabi neden beni aradığını açıklarsan 🤔ben konuyu görmedim ki en son kazandığını gördüm sonra çıktım konudan sürekli konu mu takip ediyom küfür ettiyse ayıp etmiş para için
Bi ara konuşuruz dmden tabi neden beni aradığını açıklarsan 🤔ben konuyu görmedim ki en son kazandığını gördüm sonra çıktım konudan sürekli konu mu takip ediyom küfür ettiyse ayıp etmiş para için
Çökmeni istiyor galiba puhahahaBi ara konuşuruz dmden tabi neden beni aradığını açıklarsan 🤔
yok muhim bir mesele değil ya bi konuda serserilik yapıyordum seni etiketleyip ortalığı karıştırıcaktım, tamamen iyi niyetli yaniBi ara konuşuruz dmden tabi neden beni aradığını açıklarsan 🤔
Rol yapcam zincirlerimi kırdım geldimÇökmeni istiyor galiba puhahaha
Şuan uslu çocuğu oynamam Lazımyok muhim bir mesele değil ya bi konuda serserilik yapıyordum seni etiketleyip ortalığı karıştırıcaktım, tamamen iyi niyetli yani![]()
bol şans dmde bekliyorum kaçarın yokRol yapcam zincirlerimi kırdım geldim
Ne bu denetimli serbestlik miŞuan uslu çocuğu oynamam Lazım
Yazıp yazıp siliyom dur konuştırma beniNe bu denetimli serbestlik mi1 hafta shellaca 1 hafta daimona imza veriyor musun LGKSDKLGSDKHGS
Tarafı bekliyozbol şans dmde bekliyorum kaçarın yok
onları beni geçen gün ağlattıTarafı bekliyoz
ne Tarafı ?Tarafı bekliyoz
tarafbette alacağı varmış onu bekliyorne Tarafı ?
onları beni geçen gün ağlattı
200 tl verdi kod onu nasıl olduysa 9 k yaptık sonra bi işlem yaptım peşine para yatırdım çekim verdim 1 saat oldune Tarafı ?
DostumÜçü beş yapak diye çiktik yola
Açtik bilgisayarı,doldurduk cola
Biz akillanmayiz gardaş..
Kazanınca vermedikki mola..
Şimdi hasret kaldim çekime
Yanar oldum çaresiz derdime
Bizden bı yol olmaz gardaş
Diyar diyar gitsekte hekime.
Şaiir ruhum yazarmis neyime
Dünya yansada, çokta şeyime.
Garip şaiir dile gelsede
Sözler uçup gitmiş köyüme
Ddddddd
tarafbette paran ölmez açıldığı ilk günden şimdiye kadar yıllardır düzenli oynarım en eski müşterisi olabilirim200 tl verdi kod onu nasıl olduysa 9 k yaptık sonra bi işlem yaptım peşine para yatırdım çekim verdim 1 saat oldu
Neyyinasıl yani la anlatsana bi @SULLY
Bu kez ölebilirtarafbette paran ölmez açıldığı ilk günden şimdiye kadar yıllardır düzenli oynarım en eski müşterisi olabilirim![]()
detaylı söyle naptığını ölüp ölmeyeceğini söyleyim her türlü şeyi yaptım yaşadım orda çünküBu kez ölebilir
Sponsor mu buraya taraf @efkalade1detaylı söyle naptığını ölüp ölmeyeceğini söyleyim her türlü şeyi yaptım yaşadım orda çünkü