- 32,991
- 8,811
- 113
Kafam bozukAleyküm selam...afferim giz...nice delikanlılar taş cikartirsin..
Kafam bozukAleyküm selam...afferim giz...nice delikanlılar taş cikartirsin..
Çayın var mı ihtiyarAleyküm selam...afferim giz...nice delikanlılar taş cikartirsin..
Benim var ister Misin kankaÇayın var mı ihtiyar
İhtşyar ile özel işimiz var senin çayını sonra içeriz 🤣Benim var ister Misin kanka
bende dahil bir çok insanda kafa yok...sende var ve bozuksa ne mutlu sana ..Kafam bozuk![]()
Okİhtşyar ile özel işimiz var senin çayını sonra içeriz 🤣
Lan seni etiketliyorum görünmüyon akBana neden don atlet getirmedin @Mrlbra
UzaBana neden don atlet getirmedin @Mrlbra
Banlıydım dm kutumuz duruyo yazsana canım ciğerimLan seni etiketliyorum görünmüyon ak
Ahaha bizi dışardan izlesen keşke banlııBanlıydım dm kutumuz duruyo yazsana canım ciğerim
Hanimiş dmAhaha bizi dışardan izle keşke banlıı
Dün parayı kepçeyle kazandın dm yakmamak için kendinş banlattın ayıp beHanimiş dm
Katılıyorum.Dün parayı kepçeyle kazandın dm yakmamak için kendinş banlattın ayıp be
Dün parayı kepçeyle kazandın dm yakmamak için kendinş banlattın ayıp be
Yani adam anamıza karımıza çocuklarımıza laf ediyo sizde geyiğini yapıyosunuz bişey demiyorumKatılıyorum.
ben konuyu görmedim ki en son kazandığını gördüm sonra çıktım konudan sürekli konu mu takip ediyom küfür ettiyse ayıp etmiş para içinYani adam anamıza karımıza çocuklarımıza laf ediyo sizde geyiğini yapıyosunuz bişey demiyorum
adam olsa aileye dil uzatmaz nokda.Yani adam anamıza karımıza çocuklarımıza laf ediyo sizde geyiğini yapıyosunuz bişey demiyorum