- 22,394
- 11,656
- 113
Böyle böyle sektörü bitireceğiz 😂🤣Pastaneciler
Böyle böyle sektörü bitireceğiz 😂🤣Pastaneciler
Reis asıl istanbul burası ülkenin bütün godomonları burdaOrası istanbul degılkı tekirdağ gıbı bsey
O ayrı mantı yemeye gelmıstım oraya aşkana yaReis asıl istanbul burası ülkenin bütün godomonları burda
wasil dahilReis asıl istanbul burası ülkenin bütün godomonları burda
Daha ünlü bahahabVız vız mı ak puhaha
Oooo vurgun zamanı geldin o zaman bir fincan çay 200 lira burdaO ayrı mantı yemeye gelmıstım oraya aşkana ya
Ak daha ünlüsü acılığa çıkan tarafta yada soğuksu tarafında puahhaDaha ünlü bahahab
Bak burda geçiyor ismi pas teninin abababReis asıl istanbul burası ülkenin bütün godomonları burda
Ulan İstanbul'da bır yere oturmak ıcın zaten 1 k gıdıyor 2 kısı hergün vurgun lazımOooo vurgun zamanı geldin o zaman bir fincan çay 200 lira burda
Tam adres verir miyim aw ajahahAk daha ünlüsü acılığa çıkan tarafta yada soğuksu tarafında puahha
ZuhahhshhahaBak burda geçiyor ismi pas teninin ababab
Puhahhahaha mit ajanı bu amk puksksksjdjshTam adres verir miyim aw ajahah
Oooo vurgun zamanı geldin o zaman bir fincan çay 200 lira burda
Leventte kaldım 2 yıl kanyonda mükemmel anılarım mevcut sjjdjsjskskOooo vurgun zamanı geldin o zaman bir fincan çay 200 lira burda
Reis pastaneleri miBak burda geçiyor ismi pas teninin ababab
Dost pasta mı ısmarlıyorsunPastaneciler
Ordan sapphire de geçtin mi gardaşım,,,.Leventte kaldım 2 yıl kanyonda mükemmel anılarım mevcut sjjdjsjsksk
Mancar pastaneleri kanka 🤣🤣🤣🤣🤣Reis pastaneleri mi
Godoman pastanesi mi
Levent dediğimize bakma gardaşım orta bayırda gariban hayatı yaşadık puhahshahah🤣🤣Ordan sapphire de geçtin mi gardaşım,,,.
Müracat: Marlboro yada egehandro dostDost pasta mı ısmarlıyorsun
Az aşağı inseydin dumandan önünü göremezsinLevent dediğimize bakma gardaşım orta bayırda gariban hayatı yaşadık puhahshahah🤣🤣