- 37,563
- 28,546
- 113
5 te iş ne reıs fırıncımısınYok amk 5te işe geldim ne uyuması birde kafam çatlıyor içkili işe geldik
5 te iş ne reıs fırıncımısınYok amk 5te işe geldim ne uyuması birde kafam çatlıyor içkili işe geldik
Dkkekdkdkskkskskskskkskskskkskskskakksks offffffffffd cok güldüm amkn5 te iş ne reıs fırıncımısın
Egeyide çağıralım zongi dongi yaparız puahahhahaAynı şehirdeyiz amk
Nıye lâ 5 te o geldı aklıma yada imamDkkekdkdkskkskskskskkskskskkskskskakksks offffffffffd cok güldüm amkn
50 tlden 50x2Sana bir iki fotoğraf atıcam onları da yap dost
Fırın deyince kızıyo kanka pastane dicen 🤣Nıye lâ 5 te o geldı aklıma yada imam
Bardağa su doldurdum 2 kaşık yoğurt versin ayranı ben yaparımMalboro kardeşim ayran söyleyecek yanına gidicem galibakazandık 🤣🤣
Pastane fırın değil5 te iş ne reıs fırıncımısın
Sağ çıkmaz büyük ihtimal 😄İyi avrat ama nurtepe de meydana salıcan bunu![]()
Nerede çalkalıcan reisBardağa su doldurdum 2 kaşık yoğurt versin ayranı ben yaparım![]()
Ben tamamen salladım bılgım yoktu pastane olması ıcın çay baklava çişkek olması lazımFırın deyince kızıyo kanka pastane dicen 🤣
SkrmDkkekdkdkskkskskskskkskskskkskskskakksks offffffffffd cok güldüm amkn
2. Harf umarım e dir
Bedof olsaydı boyun devrilsin derdi asdffdaYok amk 5te işe geldim ne uyuması birde kafam çatlıyor içkili işe geldik
Resimdeki avradın göbeğindeNerede çalkalıcan reis
Uğurlu konum aq kapattırmayjn konuyuKonuya bak amk konuda bulunmaktan 2 gün ban garanti kokuyor
Hangi fırın la şey postane? 🤣🤣🤣🤣Pastane fırın değil
Ben sana niye 75 veriyom abiKupon noldu yav, bizim bu roller hep böyle alakasız alakasız amk